Poate se uita la tine, deoarece te vede aproape zilnic. Daca zici ca intoarce capul atunci cand te uiti la el, s-ar putea sa te placa. Poti intra in vorba cu el, daca ti-e rusine sa te duci sa-l intrebi de ce se uita la tine, poti sa ii zici ca ti se pare cunoscut (chiar daca nu e asa), doar pentru a vorbi cu el.
Succes!
Bună.
Îl oprești la coborâre și îl întrebi politicos de ce se uită insistent la tine!
Pa, pa.
Poate imi spune ca doar mi se pare, ciar ca mi-ar taia tot cheful
da bine...o sa ii dea una in cao si gta
Mai bine il ignora ..doar daca nu il place si ea :*
da bine...o sa ii dea una in cap si gta
Mai bine il ignora ..doar daca nu il place si ea :*
As fi curioasa sa stiu de ce se tot holbeaza, si mai departe de ce nu...
Si mie mi se mai intampla asa.dar ma uit ciudat la el ca si cum " Ce dumnezeu are ista... de se tot uita la mine " ..si apoi el nu se mai uita
Adica asa cred //nu stiu ce face din spatele meu
))) cel care se uita la mine nu cred ca face nimic pe la spatele meu, adica nu stiu dar pare genul de baiat care e foarte cuminte, si nu foarte vorbaret si cum eu nu am tupeu sa ma duc la el sa ma bag in vorba, cam slabe sanse sa tinem legatura, doar din priviri daca e
)daca e dragut ..si daca as avea curaj.l`as intreba cum il cheama, id-ul, daca e singur ..si altele )
Intru direct la subiect "Ai prietena "
Poate zice ca il iau la misto as vrea sa fie ceva gen sa ma ciocnesc de el ''din greseala'' sau cam asa oricum nu cred ca o sa iasa
..Imi pari de treaba :*..as vrea sa mai tinem legatura :*
Vorbesti cu mine sau asta e replica pentru el?
Cu tine :*
Am inteles ok, de ce nu :*
Deja ca te ai uitat mai mult de 5 sec la el rezulta ca esti atras de el, in mod normal el ar trebui sa isi dea seama de asta si sa faca primul pas daca nu...mm poate ii e frica de respingere din partea ta si axietatea care ii umbla prin cap
E posibil dar cred ca nici eu si nici el nu vom face vreun pas prea curand
Probabil ca te-ai indragostit de el si ti se pare ca se uita la tine.Nu strica sa vb cu el. Bafta!