| zomby a întrebat:

Hello...in primul rand va anunt ca sunt pentru prima data pe aici. Probabil s-a mai discutat tema asta, imi pare rau pentru cei care o considera absurda. Ce parere aveti despre fantezia :menges-a-troi. Indiferent de alcatuire. Ati incercat, ati incerca sau ramane la stadiul de fantezie? Bineinteles pentru cei care o au...

10 răspunsuri:
| Miha a răspuns:

Bun Venit!
Poate daca as fi lucida la acel moment sigur as zice : "Nu!"
Doar poate daca m-as afla la o petrecere, si asa mai fi trecut peste masura. Poate as raspunde "Mai conteaza?"
Dar din moment ce sunt lucida raman la stadiul de fantezielaughing

| Romancutza a răspuns:

Sincer,mie nu mi-ar placea aceasta fanezie nici sa o am nici sa o fac.Mi se pare doar o prostie, la ce e bun? Asta este parerea mea.

| cQsm1N a răspuns:

Daca iti doresti cu adevarat nu este o fantezie, doar sa gasesti personele potrivite, cel mai bine e sa incerci 2 tipe si un baiat, dar fetele sa se inteleaga intre ele.

| zomby explică:

Ms pentru rasp.Fiecare om le are pe ale lui,unele bune, altele rele, etc...

| zomby explică:

Cosm1n pentru baieti asta cu 2 fete si un baiat, dar cica una din cele mai mari fantezii ale femeilor ar fi 2 baieti si o fata, sa fie in centrul atentiei...

| play4girls a răspuns:

Da e una din cele mai ''perfecte'' fantezii.cei care spun ca nu au fantezii sexulale, mint.cad ai o fantezie, lupti ca sa o indeplinesti.iar cad ai realizato, ...foarte tare, nu esista descrierebig grin(sa spunem, inplinit). bafta si bine ai venit in comunitate!

| ina88 a răspuns:

Eu nu am fantezia asta. N-as accepta nici eu cu doi baieti, nici un baiat si o fata cu mine.

| zomby explică:

Ina88...sunt f multe pers care doresc sa condimenteze viata sexuala cu asta...

| ina88 a răspuns:

Da...asa o fi...nu am nimic impotriva acelora care aleg acest."condiment". Eu am altele big grin

| zomby explică:

Ina crede-ma nici eu nu am nimic nici cu cei care fac nici cu ceilalti.Nici eu nu am ales pana acum "condimentul" acesta, dar nu spun "nu", ca nu se stie niciodata. Ai vreun condiment care pisca mai tare?winkingpup