Bineinteles ca poti ramane. Depinde cate zile are ciclul tau. Unii considera ca spermatozoizii pot trai pana la 7 zile, 5 dupa altii. Cat vor trai nu poate prezice nimeni.
La un ciclu scurt sunt sanse.
Ai fi mai putin ingrijorata daca ai folosi o combinatie de metode naturale de contraceptie, calendar, metoda mucusului cervical, metoda temperaturii bazale.
Metoda retragerii nu e cea mai safe si se recomanda sa fie completata cu altele.
Un test de sarcina te poate va lamuri.
>> Dureri am, dar foarte mici
Ar putea fi Mittelschmerz, durere intr-o parte a abdomenului, semn al ovulatiei.
Am prietene care au ramas si la ciclu insarcinate. Depinde de organism. Dar daca sunteti de cativa ani impreuna nu cred ca e o problema sa vina un bebe, nu?
De aia este cel mai bine sa folosesti prezervativ.Este asa de greu sa nu ejaculeze in tine si sa o faceti protejat fara sanse ca tu sa ramai insarcinata? Asta patesti cand faci prosti fara sa te gandesti la consecinte.Nu degeaba a fost inventat prezervatuvul.
Stii cum e, daca ti l da Dumnezeu o poti duce. El iti da el te ajuta? Ca o paranteza, am avut o cunostinta in Bucuresti, la fel la inceput de drum, locuiau intr o garsoniera, a ramas insarcinata, a facut avort. Acum inca se chinuie sa faca un bebelus... dorit, si nu mai poate. Asa ca nimic fara Dumnezeu. Dar poate nu e de data asta. Bafta ✌
linarkfts întreabă: