Gandeste-te de ce v-ati despartit...si lasa trecutul in urma. Daca spui ca il iubesti pe actualul traieste clipa. Insa fii sincer cu el, explica-i situatia si lui.
E clar că tu mai ai sentimente pentru el, şi să ştii că uitarea necesită timp aşa că încearcă să nu te mai gândeşti la el, sentimentele vor dispărea şi îl vei putea uita.
Treci peste draga mea.
Memoria si incostientul si joaca feste asa ca nu mai trebuie sa te sperii-Investes-te in iubirea actuala si iti va fi bine.
Trebuie sa schimbi modul acesta de gandire...
Cum adica nu o sa mai intalnesti pe cineva ca el? Poate vei intalnii pe cineva mai bun ca el!
Pai prin faptul ca te gandesti mereu la el si la ce a fost, ai ramas blocata in acel moment, de asta nu poti sa treci mai departe. De asta il visezi, de asta il intalnesti asa des, pentru ca atragi aceste lucruri, pentru ca in tine nu este vindecata rana lasata de despartire. poti oricand sa gasesti ceva mai bun, ceva real, numai ca tu crezi in continuare ca, citez "nu voi mai intallni niciodata pe cineva ca el, e cea mai minunata persoana pe care am putut-o intalni". Tu alegi prin gandurile tale sa traiesti in aceasta suferinta. Cand iti dai seama ca te gandesti la el, incepe sa canti ca sa nu te mai gandesti. Daca esti intr-un loc public, incearca sa canti in mintea ta.
Tu nu il iubesti pe tipul cu care esti,tu vrei sa il iubesti si nu suporti gandul ca esti cu el si te gandesti la alt baiat, stiu ce zic, fiindca asta simt si eu, dar nu are rost.o data si o data o sa gasesti un baiat care sa te faca sa uiti de el, ai sa vezi.
Gandeste-te la lucruri nasoale pe care le facea, atat de mult incat sa iti dai ochii peste cap cand te gandesti.Plus ca,, nu voi mai gasi nici o data un baiat ca el " nu mai spune asta, nu te mai gandi la asta. Auto-sugestia ar putea face minuni. Bafta.
Inca il iubesti si nu reusesti sa treci peste.Incearca sa iti blochezi "amintirile" cu el,sau atunci cand iti vin in minte amintirile frumoase, adu-ti aminte si de cele in care te-a ranit.
Ocupa-ti timpul cu altceva, iesi cu prietenii in oras, asculta numai melodii vesele si incearca sa te apropii de baiatul cu care esti acum fara sa faci comparatii, pentru ca fiecare are caracterul lui si poate o sa te surprinda placut actualul tau prieten daca ii oferi o sansa.
Cui pe cui se scoate, crede-ma
Poi problema e. de ce v-ati despartit? Poate inca mai tii la el si nu iti dai seama gandindu-te la negare si la faptul ca mai bine e sa urasti. Nu stiu dau si eu cu parerea...