| VIP a întrebat:

Hello, m-am gandit sa va mai pun o intrebare big grin, sa incepem tongue

Deci eu de ceva ani am cunoscut o fata care chiar mi-a luat mintile, i-am cerut sa se intalneasca cu mine. toate bune si frumoase timp de 1 an si ceva thinking, dupa aceea am luat intr-un fel o pauza de aproape 1 an fara sa ne mai cautam unu pe celalat. eu am ramas singur si ea la fel big grin, m-am gandit sa o sun sa vad ce mai face. ce mai e cu ea. etc, am vorbit ce am vorbit si i-am cerut iar sa ne intalnim. m-am bucurat foarte mult cand am vazut-o se schimbase extraordinar de mult comportamental si fizic, practic nu mai era fata pe care o stiam eu. si asta m-a uimit foarte mult. am continuat sa iesim cam vreo cateva saptamani si am vorbit, mi-a povestit ca a avut un prieten in pauza aceea iar eu nu am zis nimic laughing stateam ca prostu si ascultam aberatiile ei straight face, pana am ajuns la niste subiecte mai speciale si de acolo au inceput aberatiile adevarate... ce s-a intamplat intre ea si prietenul ala. am ramas masca straight face, si acum am luat iar pauza. fara telefoane si alte din astea.

Deci mai pe scurt. sa ma mai obosesc sa o sun si chesti din astea?

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, fa cum vrei tu, tu sti mai bine ce si cum, daca merita sau nu, fa ceea ce simti... daca tu mai ismti ceva pentru ea, atunci eu zic sa o mai suni si sa vedeti cum ramane cu voi, gandeste-te bine ce ai de gand sa faci cu ea, adica totul depinde de sentimentele tale vizavi de ea.

Răspuns utilizator avertizat
| oxigen_9536 a răspuns:

laughing fetele zic s-o suni baietii nu laughing
hmmz nu inteleg dc voi baietii daca o fata face 'treburi mai speciale' cu un alt baiat. rupeti legatura.
daca nu vroiai sa se intample asta de ce ati loat acea pauza?
uf... daca tii la ea, suno... si eu cred ca acolo ceva ceva tot exista in inima ta pentru ca altfel nu mai intrebai aici, nu mai cereai sfaturi, nu o mai sunai si gata, fara sa-ti pese, dar, recunoaste ca iti pasa. acum intrebarea e cat de mult?

| VIP explică:

@monyk16 - Sincer nici eu nu mai stiu ce simt straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu nu vezi ca in pauze are o gramada de treburi. maaaiii speeciale? de ce s-o mai suni? ii tii contabilitatea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa nu te mai obosestihee hee cine stie ce mai face in pauza asta si te lasa iar cu fata pe podealaughing