Ooo da asta ii so sweet.
serios acuma...baiatul a fost cam timid si a crezut ca e o ideea buna.e semn clar ca te place.greseala ta a fost ca iai spus ca ti-ai dat seama.trebuia sa te prefaci ca nu stii...
eu zic sa iei legatura cu el, sa NU aduci in discutie ce a facut el si sa te comporti cu el de parca ti-a placut ce a facut el.astfel o sai dai incredere si destul de curand te va intreba.iar daca nu te va intreba atunci eu zic sa-i spui o data :" hai mai...de ce ma tii atata in suspans? nu ma intrebi odata?".ii spui asta zambind, ca si cum ar fi o gluma.si de aici cred ca te descurci.
baiatul e probabil timid pentru ca s-ar putea sa fie prima data cand tine cu adevarat la o fata.si odata ce o sa fiti impreuna o sa prinda curaj.credema pentru ca si eu am fost ca acel baiat. bafta
1. Sunt sigur ca este bine doar ca ii este rusine de ce a facut si nu mai doreste sa dea ochii cu tine, dar ii va trece.
2. Sigur simte ceva pentru tine daca spui ca esti mai speciala pentru el
3. Daca doresti o relatie imatura si copilaroasa continua cu el, eu din chestia cu idurile pot sa spun doar ca este imatur
Buna.nu am inteles exact ce sa intamplat.deci el si-a facut niste id-uri si s-a dat drept alte persoane?
A facut alte id-uri dandu-se drept alte persoane, si batea apropouri la o relatie cu el!
Sorry dar pot sa iti raspund doar la intrebarea 1:
-pai poti sa il vezi la scoala, ca tot incepe luni, nu cred ca disperi pentru o zi, nu? Oricum bafta:*!