| bluesky a întrebat:

Hello! Ma intalnesc cu un baiat mai in secret, adica nu avem o relatie serioasa, cand ne intalnim ne sarutam si vorbim pe mess. El mai are pe una dar se tot desparte de ea si zice ca o tine asa numa de fraiera, pentru sex, dar noi incercam sa nu ne vada aia, desi cand ma intalnesc cu el ne vede multa lume si nu se ascunde si zice ca nu ii pasa daca ii spune cineva despre noi doi. Ne-am intalnit doar de 2 ori pana acum, prima data am facut eu primul pas si l-am chemat afara din discoteca, cande ne-am sarutat prima data, iar acum, a doua oara, m-a chemat el, de 2 ori in aceeasi seara. Am impresia ca ii place de mine putin, dar totusi nu destul de mult incat sa fie numai cu mine. Avem un fel de relatie in care fiecare face ce vrea cand nu suntem impreuna, el cu aia eu cu altu daca vreau, dar eu nu am pe altu pentru ca pe el il plac.

Ce parere aveti despre relatia asta? Ar avea sanse sa iasa ceva frumos, sau o sa ramana doar aventuri. Stiu ca gresesc pentru ca ma las pe post de amanta, dar vreau sa il cuceresc, si de asta as avea nevoie de niste sfaturi. Mersi mult!kiss

6 răspunsuri:
| Gabriella24 a răspuns:

Buna! :* Cunosc si eu un tip la fel aproape bine a fost prietenul meu candva si eu acum am o relatie dar si el are una nu bazata pe sentimente ci pe sex laughing. Iar el inca se gandeste la mine si ar vrea sa continuam... dar in fine nu mai vreau eu. Si tu ar trebui sa nu ii dai sansa de a avea o relatie cu tine atata timp cat el are o relatie cu o tipa cu care se vede doar ca sa o f... asta ar vrea si de la tine happy intelegi? acum te scoate afara te duce in discoteca pentru a incerca sa ajunga la inima ta iar apoi tu sa il lasi sa fie si cu tine si cu ea si sa faca ce vrea cu aman2. happy Parerea mea! :* Te pup paaa!

| roxaa15 a răspuns:

Dupa cum povestesti nu pari prea matura nu i-mi pot da seama de varsta ta dar oricum mi se pare ca asa zisa voasta relatie e una foarte copilaresca ( sa nu va vada aia, o tine de fraera ), in nici un caz eu nu vad iesind ceva frumos dintr-o relatie facuta pe ascuns. Ce te face sa crezi ca dupa ce va incepe o relatie cu tine nu va gasi pe alat cu care sa se furiseze afar din discoteca pentru a se saruta? ai grija cu genu asta de relati

| KeporLove a răspuns:

Eu pe tine nu doresc sa te jignesc sub nici un fel. Dar nici cuvinte de lauda nu pot avea.
Fata de el este un animal. Cum poate sa faca asa ceva. Tu te gandesti ca poate el tine la aia si te tine pe tine asa "pentru sex"? nu cred ca te-ai gandit.
Astea nu sunt aventuri.
Poate tie iti place ascest lucru dar gandeste-te punete in locu acelei fete, tie tiar conveni sa iti faca "prietenu" asa ceva? eu nu cred.
Ala merita o dezamagire asa buna, pe urma sa nu il bage nici o fata in seama si o sa isi deschida ochi

| bluesky explică (pentru KeporLove):

Nu ma tine pe mine pentru sex pentru ca nu am facut-o si nici nu o voi face cu el.

| KeporLove a răspuns (pentru bluesky):

Mintea unui baiat e un mister, la fel si sufletul cateodata.
Daca esti sigura de aceasta chiestie te sfatuiesc sa ii propui o relatie oficiala, asa pana nu se razgandeste

| anutzaboloca a răspuns:

Pai ar trebui sa nu umblati cu altele sau altii cand nu sunteti impreuna. nu stiu ce sa spun. cred ca el nu te iubeste destul de mult.sadkiss