| JUSTMEEE_9455 a întrebat:

Hello... Ma vad si eu cu un tip cu care ma cunosc de ceva timp, si am vb despre sarut, are experienta, dar eu nu am mai facut asta... Am 14 ani, si el tot 14. Ce sa fac? Sunt cam timida.
Si inca ceva: daca imi pune mainile pe undeva, cum sa reactionez?
Thnx anticipat!

Răspuns Câştigător
| Anducuuu a răspuns:

Pai.cu sarutul nu e problema. te lasi purtata de vallove struck. daca el a mai sarutat si are /experienta/ te va ajuta, ca sa zic asa. trebuie sa nu arati ca esti timida. spala-te pe dinti, ia o guma de mestecat si apropie-te de el. totul vine de la sine.

daca te atinge[eu stiu.sani, fund]. deja e prea mult. nu ar trebui sa il lasi sa faca asta. si eu am 14 ani. si eu ies cu baieti:d dar.cand vine vorba de atins sa nu indrazneasca!

daca il lasi sa te atinga pe locurile mai intime ale fetelor se intrece masura. e bine ca la varsta asta sa fim decente, sa avem demnitatea si respectul neatins.

o fata model, cuminte si decenta se observa prin gesturi si fapte. bafta!:*

3 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu trebuie sa-ti faci griji. Sarutul e ceva ce simti, nu exista o lectie despre sarut sau ceva in mod detaliat. Si nu, nu are voie sa-si puna mainile nicaieri, e prea devreme...adica e prima intalnire nu?

| LaraDésire a răspuns:

Daca v. a fi primul tau sarut atunci v. a fi perfect mai ales daca el are experienta. Nu trebuie sa fii stresata sau timida din cauza asta pentru ca s.ar putea termina prost.

Si daca isi pune manutele acolo unde nu trebuie pur si simplu i le iei.

| Niros19 a răspuns:

Ascultama am putina experienta cand incepe sa fie mai romantic nu trebuie sa gandesti trebuie sa simti atata tot mult noroc