Intr-adevar sunt dificili, nu se exteriorizeaza, sunt foarte secretosi si inchisi, iar daca astepti genul ala de relatie cu vorbe frumoase, declaratii, dovezi neconditionate de dragoste, reorienteaza-te. Sunt relativ stabili, deci nu te insala, dar clipele de fericire adevarata sunt putine. A, si critica orice.
L-ai descris pe unul din fratii mei care e fecioara din cap pana in picioare dar totusi mi se pare o prostie ca cineva sa aleaga o persoana dupa zodie crezand ca e mai bun sau mai nu stiu cum.
Nu te mai lua dupa zodie.Asa zicea si la mine ca nu o sa ma inteleg cu cei din zodia nu stiu care si ma inteleg cu toti.
Nu te-ai gandit ca poate actualul nu este interesat de tine? Poate are pe alta? Nu trebuie sa te consumi.
Pur si simplu cand iesi cu el vorbesti serios.Il intrebi ce e in capul lui, daca mai vrea sa continuati.
P.S:Si eu sunt fecioara si el era gemeni.Eu eram la fel pentru ca nu vroiam sa fiu cu el.Era o relatie la misto.Mi-era mila de el si am acceptat si peste o saptamana m-am despartit de el.
Hei eu sunt scorpion dar am cunoscut o fecioara nu e asa cum ziceai, e un gen aparte de persoana, iese in evidenta imediat prin felul in care este si poate si lui "i se pare ca nu o sa mearga relatia" si de aia nu se implica mai mult. De ce nu ii zici ca ti-ai dori sa fie putin mai "prezent" chiar si de la distanta? sau fa-i surprize, daca iti place incearca sa ii arati.
Daca nici asa nu reactioneaza in nici un fel, tu decizi daca merita sa il astepti sau nu.
O seara faina >
CristiB93 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: