Eu nu cred ca e indragostit de piticanie (totusi dep de varsta voastra) eu zic ca ar trebui sa ii spui ce simti. FUNDA?
Combina-te cu toti baieti care te plac si fal gelos dupa ce o sa te combini cu vreo 10 masculi din astia de 10 ani o sa fie super interesat de tine! peste 10!
10 ani ma? Eu am 13 si stau cu unii mai mici cu 3 ani decat mine? Realy?
Daca umbla cu cineva de 8 ani, banuiesc ca nici lui nu i-a dat mustata inca...
Unde Dumnezeu va umbla capul, copii? Puneti mana pe carte, ca intr-o zi veti conduce tara si deja o ducem rau.
Si ca sa-ti dau un sfat, spune-i pe fata ce simti. Priveste-l in ochi cand o faci. Daca nu te ia-n serios, uita-l si treci la varianta mea (mana pe carte!).
Cred ca mai mult de 10 ani, n-ai.
Inteleg ca toti baietii vor sa te...invite undeva si ca tie ti s-a urcat la cap,(doar te crezi frumoasa cartierului, nu?) dar mai bine vezi-ti de jucariile tale si lasa chestiile astea.
Si daca tipu' prefera sa stea cu una de 8 ani in loc sa stea cu tine...e grav.
Cred totusi ca ea e mai frumoasa ca tine.
Dar sa lasam sentimentalismele acum, du-te sa colorezi ceva.
Taci din gura pentru ca am 13 ani si am facut concurs de Miss unde au concurat 6 fete care nu au avut voie sa se voteze. I-am pus pe baietii din cartier sa voteze preferata iar eu am avut 5 voturi, piticania 0, o fata Bianca 2, Daria 0, Ana, 0 si Ioni 0! Apropo, daca eu am 10 ani, tu cati ani ai? 5? Mersi pentru raspunsul dragut. M-a facu sa rad! =
))
Pustoaico,esti idioata! ....si fitoasa.Si stau sa-ti raspund acum doar pentru ca ma plictisesc si pentru ca vreau neaparat sa-ti spun ca...esti praf.Mai ai si tupeu d-ala nesimtit.
Ai castigat concursul ala de miss de la coltul blocului pentru ca pustanii aia se gandeau ca ar putea sa te...invite undeva, nu ti-am spus?
Pe viitor, pentru binele tau, renunta la fitele astea, da? E grav daca ai devenit pitipoanca de acum.
Eu zic sa pui pe cineva sa-l intrebe ce crede despre tine. Daca si el te place e numai bine ca va puteti combina.Sau arata-i prin diferite gesturi ca-l placi:zambeste-i, vorbeste-i frumos..vezi daca poti rezolva ceva cu asta.(raspunde-mi si mie la intrebare te rog, dau funda)