Deoarece va cunoasteti ar trebui sa-ti fie destul de usor/simplu sa-i adresezi pur si simplu in mod direct intrebarea sau invitatia daca accepta si/sau doreste sa iesiti doar in 2 la o discutie pe o terasa la un suc si o prajitura, la vizionarea unui film/spectacol, sau sa va dati/plimbati cu bicicletele sau rolele, iar in cazul in care nu are asa ceva, atunci pur si simplu la o plimbare, asa aiurea pe strada sau pe aleile unui parc. Nimic complicat. Doar un minim de curaj. Succes.
Ideea e ca inainte sa facem aceasta pauza (decembrie-aprilie). De la un schimb de vorbe, unde de la un simplu raspuns ca e racita am ajuns la raspunsul 'din cauza ca nu te-am incalzit, dar lasa ca ma revansez eu daca vrei sa ne vedem'(un mod subtil de a o invita la o intalnire). Iar ea a raspuns foarte sec 'Daca tu zici:*'. Chiar nu stiu ce vrea cu adevarat, ca acel minim de curaj il am, dar e nasol cand eu fac primul pas si se dovedeste a fi 'doar prieteni AKA Friendzone'. Dar reactiile ei sunt cat se poate de evidente de aia am o dilema.. De sambata de cand am iesit n-am mai vorbit cu ea, probabil crede ca nu o plac. Pune-te in situatia mea si spune-mi cum sa o abordez, si care ar fi cele mai potrivite vorbe pentru a vedea ce vrea cu adevarat de la mine, merg pe manta ta + Funda, Mersi mult pentru raspuns
" Ai chef de o cafea? Că eu nu mai rezist. Cred că sunt dependent sau ceva. Oricum, am plecat la"...". O să comand două, nu mă face să le beau singur, o să o iau razna". Pa. "
Dacă vrei s-o faci mai scurt și probabil mai matur, poți să te rezumi la un simplu" Vrei să ieșim la o cafea?" Dacă zice da, îi spui locul și ora, dacă zice 'nu' o saluți, îi zâmbești și pleci.
Doar invit-o odată, probabil așteaptă de ceva timp. Nu contează cum o faci atâta timp cât nu te rogi de ea. Gen "Vrei te rog să...", "de ce nu?" etc.
Până la Paști dacă o inviți ar fi ok. Sau măcar anul ăsta.
Iti voi explica cat mai scurt.
Ea te place, dar nah, e fata, normal e sa faci tu primul pas, ea iti bate apropouri sa iei tu atitudine (Ceea ce e foarte bine, alti baieti nu primesc nici macar un like de la fata care e inebunita dupa ei).
Acum tu trebuie sa iei atitudine, sa-i spui ca vrei o relatie, dar mai bine e sa-i demonstrezi, o inviti la un suc (Doar voi 2) o conduci dupa acasa, si daca nu-ti spune ea ca vrea o relatie ii spui tu.
Nu are de ce sa-ti fie frica de un posibil esec, decat sa o vezi ca este cu altul si sa ramai cu regretul ca daca-i spuneai ce simti putea fi cu tine mai bine ramai cu un esec.