• Avand in vedere ca tu esti impreuna cu acel baiat, animatoarele nu au nici o treaba. Ele doar danseaza si nu au nici o legatura cu baietii din club. Stai calma si nu te mai enerva. Gelozia nu duce la lucruri bune. Bafta
L-as lasa in pace si mi-as cauta un barbat pe care sa-l iubesc si sa-l respect. E pacat de bietul om sa traisca in conditiile astea, batjocorit si chinuit. daca tu nu te poti abtine, e problema lui, dar nu ar trebui sa sufere altcineva din cauza ta. Sunt ferm convinsa ca atunci cand vei iubi pe cineva, nu vei mai fi geloasa, fiindca iubirea inseamna in primul rand incredere 101%. nu pot sa cred ca esti incapabila de respect si iubire si interesata strict de propria persoana, cred doar ca nu ai intalnit inca persoana potrivita. Dar el nu e vinovat, reda-i libertatea fiindca e pacat sa il faci nefericit aiurea.
Il iubesc nespus de mult! Pentru el a-s face orice. el este primul baiat din viata mea, este prima mea relatie serioasa. Si el ma iubeste, si vrea ca in timp sa ne casatorim, sa intemeiem o familie. Dar asta este firea mea. Il iubesc nebuneste, ca daca nu l-as iubii m-ar durea undeva. Pur si simplu nu vreau sa il pierd.
Daca mai esti geloasa, il vei pierde sigur. Sa fii suspus geloziei este cea mai mare umilinta pe care un om o poate simti in iubire.
Daca el ti-ar spune maine: te consider o tarfa, stiu ca te culci cu toti si de aceea nu ai voie nici sa ridici ochii din pamant, fiindca esti incapabila sa nu te culci cu toti barbatii intalniti, ai fi fricita? Fiidca tu asta ii transmiti.
Nu-l iubesti, fiindca daca l-ai iubi, faptul ca cineva l-ar acuza de asta te-ar umple de furie si ai spune: este un om extraoirdinar, nimenu nu ar trebui sa-si permita sa-l desconsidere in halul asta. Dar tu o faci cu fruntea sus, fiindca de fapt iti pasa doar de tine, sa nu-l pierzi, sa ai pe cine umili in continuare, nu si de el, de sentimentele lui, de fericirea lui. Stii ca nimeni nu poate fi fericit intr-o relatie atat de toxica si ca el probabil te iubeste foarte mult daca suporta, temporar sa traisca in aceasta umilinta. Dar ii va trece nebunia asta si va vrea sa dfie respectat si iubit. Si atunci va pleca, logic si pentru el va fi mult mai bine
Am trecut prin multe momente grele impreuna, am suferit amandoi, am renuntat la multe lucruri ca sa il pot face fericit si sa ii arat cat de mult il iubesc, dar defectul meu este ca sunt geloasa. Nimeni nu are dreptul sa spuna ca nu il iubesc, atata timp cat nimeni nu ma cunoscut vreodata sa vada cum sunt.
In orice relatie este o gelozie. Orice om care iubeste este gelos, nu cred ca sunt singura persoana care este asa.
Nu, nu esti singura persoana care este geloasa, nici singura ca sustine ca intr-o iubire adevarata exista gelozie. Nu mi-ai raspuns daca ai fi fericita daca el te-ar considera usuratica si te-ar acuza ca te culci cu fiecare barbat intalnit. Din iubire, nu din altceva.
Nici nu se pune problema daca el m`ar considera in vreun fel. El stie ca sunt o fata cuminte, care se respecta, care nu este usratica si asa mai departe. De aceea imi accepta mie toate cele, deoarece el a fost dezamagit in dragoste iar eu i-am demonstrat de atatea ori ca il iubesc si stie ca niciodata nu a-s putea sa il insel.
Bun, asta inseamna ca el este usuratic, curvar, neserios, nu te iubeste, te poate insela, nu te respecta si nu ti-a demnonstrat niciodata ca merita respect. Tu insa esti exact contrariul. De ce stai cu un barbat atat de mult inferior tie? Nu cumva deformezi totul si te consideri prea bun, iar pe el il desconsideri prea mult? Inteleg din ce spui tu ca el e chiar ultimul om de pe pamant, ultima jigodie, iar tu esti absolut minunata, de aceea el iti tolereaza comportamentul asta murdar, dar nu inteleg de ce o femeie mai buna decat 99% din femeile lumii, asa cum spui ca esti, ar sta cu cel mai nemernic individ posibil, asa cum il descrii si il tratezi pe el.
Mi-as tine gelozia sub control, faptul ca se uita la acele animatoare nu dovedeste nimic si asta nu e motiv de gelozie
Buna
atat timp cat iesi cu iubitu la un spectacol, unde ai vrea sa se uite? de ce se duce la spectacol/recital/ orice vrei tu, ori mergi pe principiul a se uita fix la tine daca nu in pamant? tu nu ai incredere in tine ori in iubitul tau? si daca se uita la acele animatoare ce? de asta sunt aduse, sa insufleteasca atmosfera, iar publicul sa se intoarca oricand cu drag. daca el te iubeste si tu esti constienta, gandeste -te ca o sa se sature de mofrurile tale si apoi sa nu te plangi ca ai fost parasita.
O zi frumoasa sa ai
Haiiii duteeee ca deja ma plictisesti baiii asta . De tine imi arde acum, tu esti miezu'. Hai sictir. Am mai intalnit eu oamenii ca tine si le-am dat jett cu presiune.
M-as duce la un psiholog.
Una e sa se uite la ele, si alta e sa le-o traga.
Chiar si tu, cand vezi unul cu patratele, te uiti. Asta nu inseamna ca l-ai calarit.
Poti nega, dar tu stii adevarul.
Sa incerci sa te abtii, pentru ca orice parte barbateasca are slabiciunea de a se uita in alte parti... nu trebuie sa fie un motiv mare de cearta, mai ales ca e ft posibil sa te iubeasca, dar ma rog, cum am mai spus toti au acest punct. Daca exagereaza, poti vorbi cu el sincer, fara certuri si calm.
Demential! dar adaug, adjectivul analfabeta, vezi: "mam cam certat" si "a-ti face", SUBLIM! tot asa! Expertii TPU vad insa ca nu sunt deranjati de astfel de mesaje, e de bine!
Am cerut un sfat, nu am cerut ca tu sa ma corectezi.
Draga mea, cand un om cere un sfat, trebuie sa-l ceara astfel incat ORICE om sa poata sa inteleaga ceea ce tu ceri...
E urat sa se uite dupa altcineva dar sa stii ca pana la urma ramane cu privitul nu cu aleceva tu trebuie sa te bucuri ca e langa tine chiar daca mai arunca cu ochiu in stanga si in dreapta e barbat pana la urma
Recunosc, nu este frumos să te uiţi la o altă fată in timp ce deja ieşi cu cineva...Dar totuşi, este băiat, are şi el "drepturile" lui.Eu unul zic să îi dai mai multă libertate...