Si eu am fost intr-o astfel de reletie...
Dar este greu sa o intretii, si de acea este mai favorabila o relatie apropiata, ca sa va puteti vedea mai des.
Relatiile la distanta sunt nasoale, pentru ca sunteti la distanta si nu va puteti vedea si auzi decat prin Skype, Facebook si mess.Si mai ales va intalniti foarte rar.Era o maxima care spunea cam asa: "Intr-o relatie la distanta toti 4 sunt fericiti". Deci in mare parte nu e recomandabil acest gen de relatie, dar faci ce vrei cu viata ta.Succes.
O sa te astepti numai la frustrari din pricina distantei, a banilor ( ca sa va vedeti). Iar la final -daca se va intampla a fiti impreuna- vei descoperi ca are un cu totul caracter decat l-ai cunoscut. Si asa se intampla mereu pentru ca cei doi trebuie sa aleaga partenerii din sfera lor de activitate. Adica cei doi -mai inainte de a se imprieteni- trebuie sa se cunoasca; sa stie cum se comporta in diferite situatii.
Pe de alta parte, te sfatuiesc sa nu iti faci prietena decat daca esti pregatit de casatorie.
Buna
in ziua de azi nici cele apropiate nu mai dau randament, ce sa mai zic de cele de la distanta..cu 26 de ani in urma am avut o astfel de relatie, 110 km ne despatea, dar nu a fost un impediment, asa ca, suntem impreuna de atunci.dar inainte era seriozitate/decenta/incredere. ceea ce in ziua de azi putin mai gasesti asa ceva..acum depinde cat de serioasa este fata/baiatul/cat de maturi si conteaza cat de mult va respectati. daca n u exista respect si iubire, nu poti cladi o relatie
O zi frumoasa sa ai
Cel mai extrem exemplu.e cam mers 28 de ore dus intors cu trenul din buc pana in sighetul marmatiei pentru o fata.eram nebun rau
E cea mai faina relatie! dar cu o singura condintie: sa aiba p.a cu cel putin 13 cm mai lunga decat distanta. succes
În primul rând dacă nu o iubeşti foarte mult, n-o să meargă, nu v- ţine mult timp... îţi va consuma mult din răbdare. Şi dorul e la ordinea zilei.
Pe scurt e un sacrificiu, întreabă-te dacă poţi să faci acest sacrificiu, dacă se merită pentru persoana respectivă.
Relatiile la distanta sunt nasoala rau de tot, si am avut una si s-a incheiat foarte prost, cateva zile nu faceam nimic, voiam doar sa stau si sa nu fac nimic
Isi povestesc eu din propie experienta daca vrei tu, pai sa incepem cu inceputul totul se baseaza pe nimic, pe o credinta oarba ca te iubeste, ca spune adevarul, practic nu sti nimic doar iluzi si atat, apoi distanta una e sa stai langa o fata fata in fata alta e la distanta ce iubire e aia? in timp apare
1 lipsa increderi
2 gelozia
3 isi dai seama ca te minte asa putin isi dai seama ca totul a fost un joc si tot timpul tia batut joc de tine si da daca e sa va cunoasteti eu nu am ajuns sa ma cunosc cu ea,gandeste cum va vi mereu sa calatoresti la ea, in timpul cat nu esti langa ea de unde sti ca nu e cu altcineva,asa am patit-o si eu i-am toata increderea mea, apoi am realizat ca a fost o minciuna totul culmea nu stiam nici macar daca a fost ceva real ceva din asta
e foarte dureros sa iubesti sa nu o ai langa tine, sa o saruti, imbratisezi, sfatul meu cauta din orasul tau lasa iluzile astea virtuale ai sa ajungi sa regreti si sa suferi si sa isi dai seama cat de credula ai putut fi