| Winners10 a întrebat:

Hello. Revin si eu cu o intrebare. Am cunoscut o fata care mi-a ramas in suflet si in minte de ceva vreme.
I-am trimis cateva buchete de flori la munca. Pot spune ca a fost chiar incantata. Dupa am vorbit putin cu ea, mi-a zis ca imi multumeste si inca cateva. Dupa am invitat-o in oras sa ne cunoastem, sa vedem. Nu a zis nici da, nici nu.
Pot spune ca este chiar o fata speciala pentru mine. Dupa ce nu a raspuns am lasat-o asa, nu i-am mai scris o vreme. Acum i-am mai scris si ea mi-a raspuns. Stie si ea ca o plac, posibil si ea pe mine din ce mi-am dat seama.

Chiar imi doresc o relatie serioasa cu ea (desi am ceva prieteni ce nu o simpatizeaza sa zic asa). Esenta este ca vreau sa o scot in oras sa ne cunoastem.
Totodata nu sunt genul "care are papagalul mare". Sunt genul care pun suflet si ofer tot ce am mai bun.
Cum sa o chem in oras? Sa ii dau mesaj sa ii zic direct?

Sau daca ma puteti ajuta cu un mesaj.
Nu vreau nici ceva siropos gen. Ceva simplu si util.
Mentionez ca nu am numarul ei de telefon.

P.S. cei care au chef de misto sa se abtina.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Direct.
Ai merita și un mișto, dar mă abțin.
Ne spui cum a fost, și pe urmă.

| OldSoul a răspuns:

Spune-i simplu, ca tu mergi in locul X, si ca daca vrea, o iei si pe ea.

Asa lasi sa se inteleaga ca tu oricum vei merge in locul respectiv,
caz in care, daca te place, va accepta, iar daca nu va accepta, refuzul va fi mult mai usor de acceptat.

| KruXX01 a răspuns:

Mai intai cresteti papagalul si dupa mai vorbiti

| anonima909 a răspuns:

Bună. Mai bine ii spui direct ca vreți sa va cunoașteți. Nu are rost sa te ascunzi după deget. Spune i ca vrei sa ieșiți în oraș și vezi ce îți spune. Dacă te refuza, este clar ca nu ai de ce aștepta, pentru ca nu este interesata. Succes!