| RoxySexyGirl a întrebat:

HELLO! Salutari TPU astazi m-am logat pe acest site am inteles de la o prietena ca e destul de bon cand ai nelamuriri astazi n-am nici o intrebare pentru ca azi m-am logat si vreau doar sa ma prezint am 16 ani ma cheama Roxana.sunt alintata Roxi si cam atat sunt din Brasov am culoarea ochilor caprui, culoare par castaniu imi place muzica de genu:Manele(NU MA INVINUTI CA SUNT MANELISTA ACEASTA MUZICA IMI PLACE MIE)Ma inteleg destul de bine cu mama si cu tata( CU MAMA MAI BINEtongue). sunt o fata destul de normala sunt o fire mai nebunatica si imi place sa risc. urasc rock-ul.imi plac baieti mai smecherasi nu tocilari.sunt o fire si rebela si cam atat. Sper sa am un viitor frumos pe acest site, si ma va ajuta mereu.Am pos la aceasta categorie pentru ca asa mi-a venit.

12 răspunsuri:
| andreea_9470 a răspuns:

Bine ai venit pe sitehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hello.cateodata no sati placa de mine.asta e.sant mai conservator si un pic mai critic, sa nu spun dur. daca te pot ajuta; cu mare placere.

| oz a răspuns:

Ce instincte ai...ai postat exact la dragoste si sex.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă ţi se pare normal să spui că urăşti rock-ul, că-ţi plac manelele şi băieţii şmecheraşi, şi toate astea la categoria dragoste şi sex şi, colac peste pupăză, toate astea într-o întrebare care nu conţine semnul întrebării şi la o categorie total eronată, ei bine, dragă Roxană Normală, poţi deja să şi pleci.
Cauţi dreptatea? Caută uşa şi ieşi!
Ţi-am scris astea pentru că aşa mi-a venit.
Ha det bra!

| lyrics a răspuns:

Bine ai venit si sper sa te ajutam cu cat mai multe sfaturitongue

| baTTLe4u a răspuns:

Tia venit sa postezi la sexlaughing
cand e ceva de "sex" postezi la stiint asi filosofiee big grin
Vezi sa nu te superi pe mine daca scot o trasnaie ca sa i firea mealaughing

| Damian a răspuns:

Hai noroc! Sunt roker sunt alintat mortu am parul negru tuns a la jackass si nu imi plac manelistele, cu parinti ma impac bine ca sunt decedati de zece ani, eu am 23 la apus si rasarit, sunt din constanta, ma consider destul de anormal, normal

| koshmarul a răspuns:

Salut, imi placi... manelele nu le prea ador dar nici strikatzii din EMO... mess: p_pekea@yahoo.it

| νєησм a răspuns:

Damian da dc esti alintat astfel?laughingcka,, mortu" eu vad ca esti viuthinking

| yumeee a răspuns:

Şi, ce ne interesează pe noi de faptul că ai tu ochii căprui şi îţi plac "băieţii mai şmecheraşi, nu tocilari"?
TPU este un site cu întrebări şi răspunsuri, şi, eventual, conversaţii, în niciun caz un hi5 sau facebook sau ce dracu mai frecventaţi acum voi ăştia. Get a life.
Hai pa :*

| Ady00pk a răspuns:

Din primele randuri mi-am dat seama ca esti manelista...laughing se observa dupa cat de bine te pricepi sa scrii in limba romana. Apoi ai mentionat ca esti manelistahappy
Nu avem nimic cu manelesti dar invata sa te exprimi corect pentru ca toata lumea de aici sa inteleagahappy.

| Nousername a răspuns:

Urasti rocku? Te urasc eu pe tine.Iti zic de acum, nu vom fi bune prietene.