| laurika81 a întrebat:

Hello
Sunt căsătorită de peste 20 ani cu un tip deosebit... nu el este problema ci eu! Am o prietena noua, cam de 4 ani ne cunoaștem și ma atrage foarte mult! Îmi doresc tot timpul sa fiu în preajma.a ei, sa o ating, sa o sărut! Sexul cu soțul nu ma mai satisface! Inseamna ca sunt gay? Ce ar trebui sa fac sa îmi.marturisesc sentimentele fata de ea și sa spun adevărul soțului?

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Dar ea are pe cineva, e singura? Ce semne iti da? Cauta motive sa te atinga, sa te imbratiseze, iti cauta privirea? Simti ca ar putea fi atrasa de tine? Ti-a dat vreodata de inteles ca ii plac femeile?
Inainte de a face vreun pas trebuie sa sondezi terenul din acest punct de vedere. Poti sa aduci vorba "intamplator" despre lesbiene, folosindu-te eventual de o stire despre vreo lesbiana celebra, ca sa vezi cum reactioneaza. Daca pare ca e ok cu asta, poti sa mergi mai departe. Poti sa incepi tu cu atingeri prelungite (eventual skin on skin), daca obisnuiti sa va imbratisati, sa cauti sa prelungesti acele imbratisari, sa-i cauti privirea, apoi sa o deviezi simuland rusinarea, etc. Ar trebui sa se prinda si daca si ea e atrasa de tine, sa faca eu pasul urmator sau sa macar sa-ti dea de inteles ca "e loc" si ca ar trebui sa insisti.
Desi nu sunt de acord cu inselatul, eu as zice sa nu-i spui nimic sotului tau pana nu vezi in ce directie merg lucrurile cu aceasta femeie. Daca si ea vrea, faceti sex si vezi daca iti place si asta iti doresti pe mai departe.
Spui ca esti casatorita de cel putin 20 de ani, deci ma gandesc ca nu mai esti vreo tinerica. Dupa o anumita varsta, nu iti mai permiti sa alegi si nu mai esti asa cautata cum probabil erai in tinerete. Asadar, nu-ti strica mariajul cu "un tip deosebit", pana nu esti absolut sigura de cealalta optiune. Ce rezolvi daca te desparti de el si apoi constati ca nici cu tipa asta nu merge, nici pe alta care sa iti placa nu gasesti sau poate dupa ce faci sex, constati ca de fapt nu iti plac femeile? Iti cauti alt barbat? Va fi mai bun decat acest "tip deosebit"? Chiar daca gasesti pe vreunul la varsta asta, ce vei face cand nici sexul cu acela nu te va mai satisface? Te vei desparti si de el?
In concluzie, nu te grabi sa-i spui sotului. Fa sex ca tipa aia daca poti si apoi mai vezi tu ce mai faci.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Lesbiană, gay se spune doar la barbat

| ania a răspuns:

Toti ne la caderea lui Adam incoace ne nastem cu o natura pacatoasa si avem înclinație in diverse grade spre toate incalcarile posibile ale constiintei, inclusiv lacomia pentru trupurile altora indiferent de sex. Dar nu avem pacea xonstiintei decat daca respectam planul Creatorului si facem sex doar in cadrul casatoriei hetero. Nu înseamnă ca esti lesbiana, înseamnă ca ai o natura pacatoasa si lacima ca noi toti ceilalți. Sa vad eu unul, una care se yuta la filme de genul 2 luni si nu simte absolut nimic.
Sunt convinsa ca ai fi mylt mai fericita daca ai alege sa respungi aceasta ispita si sa iti focalizezi energia sexuala doar asupra sotului tau, sa te rogi lui Dumnezeu sa te ajute sa il faci cat mai fercit si sexial pe sotul tau.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu divortezi, daca nu te poate satisface barbatul ala, macar sa fii libera sa te sexuiesti cu cine ai chef?

| mihai69 a răspuns:

Necunoscând persoanele implicate, e greu de dat un raspuns adecvat.
Cred că primul pas ar trebui făcut în sensul aflării opiniei noii prietene asupra lesbianismului.

| Emilian65 a răspuns:

Nu ești gay. Gay sunt bărbații. Femeile sunt lesbiene. Printre acestea te numeri și tu.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce troll minor!

| Kufu95 a răspuns:

Nu gay, lesbiancă sau bisexuală, da, spune-i adevărul, ca să nu mai pierdeți timpul.

| Bogdanel27 a răspuns:

Poate o dorință sexuală, dacă o împlinești e posibil să îți dai seama dacă nu nu prea ai de unde să ști sigur, poate după 20 de ani cu soțul ai ajuns la monotonie

| MarianSinaiaOfficial a răspuns:

Atentie Sporita!