anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! Sunt cu un baiat de 2 ani, dar ne cunoastem din copilarie, eu am investit f mult in relatia asta pe plan sentimental si material (cam 5. 000euro, daca nu, chiar mai mult).Am stat impreuna in alta tara, insa acum ne-am intors in tara si fiecare stam la parintii nostri.Nu vb despre viitor, nici nu mai munceste de vreo 1 luna si cv, Vreau sa achizitionez o casa pentru amandoi, dar vad ca el e cam imatur (24ani) (eu=20), vreau o casatorie cu el, un copil, dar la parintii nostri nu putem sta, sau cel putin la mine, el nu vrea sa ma ia la el sa stam impreuna...Ma iubeste sau ma foloseste? Eu l-am intretinut de vreun an si ceva... Ajutati-ma, va rog.Multumesc.

23 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

De ce nu vorbesti sincer cu el, ori e alba ori e neagra! oricum mai mult de pierdut decat ai pierdut pana acum nu mai poti pierde!
Daca nu te iubea, te lasa dupa ce v-ati intors din strainatate, cum nu mai aveai banii nu mai aveai nici folos!
Eu cred ca te iubeste, totusi sunt 2ani! 2ani in care nu cred ca te poti preface atata timp!
Raspunsul se afla la el!

| mona a răspuns:

Te cam foloseste, daca te vroia cu adevarat treburile stateau altfel intre voi

| wolder a răspuns:

Cred ca te foloseste. macar tu ca femeie trebuia sa-ti dai seama de asta

| Gdeni a răspuns:

Cred ca doar sa obisnuit cu tine, nu ca te-ar folosi. intr-un fel se simtedator dar nu trebuie sa il mai intretii. e barbat el trebuia so o faca pentru tine

| relian a răspuns:

Mai stiu eu asa un tip care la tinut femeia cred ca vreo 12 ani,timp in care elna muncit niciodata,Dar avea omul calculatoare de care voia, laptopuri numai din alea scumpe, masina BMW, mincare la restaurante si alte chestii, pina intr-o zi cind s-a saturat aia de el si i-a dat liber.Asa ca tipul tau daca l-ai tinut un an este nimic.Stii ce nu prea inteleg eu? Cum de puteti face chestii de genul asta? Eu sint barbat dar nu pot tine cu ei cind vezi chestii de genul asta.Si tu daca ai venti in Romania si ai vazut cum sta treaba du-te inapoi de unde ai venit si dai liber astuia.Sint barbatii balamuc stau la rind sa aiba o fata.Si tu vrei sa iei si casa? Uite ce te invat eu. Daca vrei sa faci cum zic bine daca nu e treaba ta. Orice ai achizitiona fa-o inainte sa te mairiti cu cineva.Asculta la mine ca ai doar 20 de ani si nu prea stii cum se maininca viata asta.Cumpara casa dar inainte sa te mariti si doar pe numele tau.Nu te incurca sa mai puna si nu stiu cine bani sau stiu si eu ce alte dealuri din astea.El nu te vrea asta e clara. Ceva nu-i place la tine, dar a stat si poate inca mai sta pina apare o alta tipa asa cum doreste el.Dar nu vad cine ar tine la casa o lepra.Deci atentie mare ce faci si ce cumperi.Fa totul singura apoi te poti marita si daca e sa divortezi dupa tot ce ai luat inainte de casatorie iti va reveni doar tie.Pt ca pina la urma tu singura ai muncit pe banii aia. Nsapa cum nu am gasit si eu o fata asa ca tine. Uite frate cui da Dzeu fete bune la lepre.Dar asta e viata fiecare cu ce poate si cit are.

| WapSter a răspuns (pentru relian):

Chiar nu inteleg, tu vorbesti serios? ia gandeste-te cite femei nu muncesc nimic si traiesc exact ca asta de care ai zis tu... de ce la femei asta se acepta? daca la ambii le convine asa o relatie care e problema...

| dhanydhany a răspuns (pentru relian):

Multumesc f mult pentru sfat, asa voi face...dar, din pacate, nu voi mai avea asa de multi bani prea curand.si nu-mi mai pot achizitiona o casa.asta e.life sucks.altii au de toate, eu n-am propria casa, altele la varsta mea au copii, sunt fericite, eu...E foarte frustrant.

| relian a răspuns (pentru dhanydhany):

Stai linistita ca ai doar 20 de ani.Altii nu au nici la 40 asa ca nu te agita ca ai timp destul.Si apoi viata asta nu inseamna doar casa.Conteaza sa iti gasesti pe cineva si sa traiesti asa normal.Si copii o sa ai, nu vad ce te grabesti.Iao usor ca ai p si daca te agiti tot nimic nu rezolvi. Unde ai fost lamunca in ce tara?

| relian a răspuns (pentru WapSter):

Man nu glumesc deloc si eu inteleg cind cineva nu are de lucru hai ca asta e, dar cind tu ai de unde alege dar alegi sa fii barbatul femeie nu stiu daca e chiar asa de corect.Si femei sint asa e care sint tinute de barbati insa te asigur ca ele daca ar avea unde sa lucreze nu ar sta acasa.Si eu ce am spus uite sa fii lamurit e o chestie din state, unde numai sa nu vrei sa muncesti nu gasesti.Pai te asigur ca nu prea le convenea la ambii dar unul din ei poate ca nu are incotro daca na stiut in ce se baga.Cunosti omul spui da imi place te casatoresti si dupa vezi pe cine ai luat.Deci din partea meanu e nici o problema canu tin eu pe aia care stau acasa, dar vorbeam din perspectiva unei femei.Si daca observi o sa vezi ca in familia unde doar femeia munceste e de naspa.Ai e o fam cu probleme.Or fi ele femeile egale sau se spune doar ca ar fi, deci tot barbatul este baza.Tu sa ai de lucru si sa nu vrei sa muncesti. femeia ta are un job f bun si colegii o intgreaba sotul tau cu ce se ocupa tu ce ai face? Ce ai spune? Sau esti invitata la stiu si eu ce petrecere si acolo lume na asa din vorba in vorba stii cum e fiecare ce mai faci unde lucri, nu ca ar intreba aia special dar vorba vine si este doar conversatie.Tu ce spui? Pai sotul meu este femeie si de fapt eu sint barbatul sau cum? Dar vorba ta daca la unia le place chestia asta eu nu am spus-o cu rautate. Dupa cum ziceam nu tin eu penimeni.Si la femei se accepta pentru ca ele nu prea gasesc de lucru. Daca asta intrebi pentru Romania. Daca e pentru alte state afla ca in alte state sa luam SUA toate femeile muncesc.Acolo chiar ele insista sa lucreze pentru ca acasa nu au ce face se plictisesc.Si sint multe alte chestii darnui cazul sa vorbim pe aici.Am vazut undeva in Suedia ca aia dau somaj nu stou citi ani 3 ani sau nu mais tiu.Ei aia se duc in somaj si dupa o vreme se plictisesc deja si cauta de lucru.Plus de asta sa vrei masina, telefoane scumpe, restaurante nu cred ca iti convine sa stai acasa sa maninci pufuleti.Si nici tipei ce eu am dat ex si nici acestei tipe nu-i convine cred, ca altfel nu ar mai fi scris pe aici despre chestia asta.

| dhanydhany a răspuns (pentru relian):

Multumesc, exact asa am facut :*

| relian a răspuns (pentru dhanydhany):

Scuze deja au trecut se pare ceva ani.Ce ai facut mai exact? Daca inca esti pe aici inseamna ca nu prea a mers cu tipul tau sau cum? Si nici nu ai spus in ce tara esti sau ai lucrat.

| Azµre a răspuns:

Numai tu poți ști ce este în relația voastră!
Discută cu el treburile astea!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Lasa-l sa te caute el

| h3r a răspuns:

Mă bucur că eşti conştientă de situaţie şi ai deschis ochii.
Consider că nu te preţuieşte suficient şi mai ales, nu apreciază eforturile tale. Tu îl iubeşti, vrei ceva serios cu el, însă el nu pare persoana potrivită pentru tine. Pari o fată puternică şi meriţi cu totul altceva, deci nu pe el.
Ai tot ceea ce îţi trebuie momentan, aşa că ai putea pune punct acestei relaţii, ai încredere în tine că vei trece peste cu uşurinţă.
Vorbeşte serios cu el şi demonstrează-i că pierde ceva valoros.

| Zenit313 a răspuns:

Este rusinos pentru un baiat ca sa fie intretinut de o fata!
Lipsa de demnitate, caracter si respect fata de propria persoana!

Te foloseste...

| Zabbyel a răspuns:

Mai intretinel inca un an si ai sa sesizezi singura laughing

| Pitzipoanca a răspuns:

Te foloseste. Da-i jet urgent. Si daca totusi vrei sa continui cu el, casa ia-o pe numele tau. Nu te marita cu el. Nu pune nimic pe amandoi, ci doar pe tine.

| Raiiiisa a răspuns:

Hmm,nu iti pare rau dupa cei 5. 000euro? Daca l-ai intretinut nu cred ca el ti-a bagat mana in buzunar, daca ai o relatie de lunga durata cu el ar trebui sa impartit intre voi, iar ce ai investit cred ca a fost pentru amandoi.
Nu cred ca te foloseste, poate el nu isi doreste inca o casatorie si cel putin pregatit sa aiba un copil si poate ca a fost retinut sa-ti spuna si acum se comporta asa.Stai de vorba cu el si vezi cum stau lucrurile.

| zeulzamolxe666 a răspuns:

Noi cu ce sa te ajutam, de vreme ce tu stii ce-ti doresti? si el stie.ca nu mai are nevoie de tine. apuca-te de munca si poate te cauta.

| Geniuss a răspuns:

Iubita,iubitul tau se cheama mitocan am eu nu mai 19 anii dar is trecut prin toate fa tot posibilul si fai flit se foloseste daca te iubea facea tot posibilul sa fii fericita :p

| florynsoare a răspuns:

Eu cred ca putin din amundoua

| WapSter a răspuns:

Nu inteleg de ce intrebi oameni necunoscuti? crezi in ce ai scris tu aici noi o sa ne dam seama? gandeste-te tu care cunosti toata situatia si fa-ti o concluzie, apoi zic ca e bine sa-l intrebi direct pe el, exact ca aici: ba tu ma folosesti sa ma iubesti? vezi ce zice (nu conteaza foarte mult raspunsul) dar principalul daca dupa asta face ceva ca sa inbunatateasca situatia cred ca te iubeste, daca se rezuma la vorbe cred ca te foloseste... Tu decizi. Eu am 20 baiat, stiu ce zic.

| dhanydhany a răspuns:

Am discutat aman2 si am decis ca in vara sa ne casatorim, mi-am facut griji aiurea big grin love struck doar k el e genul mai indiferent love struck dar acum stiu sigur ca ma iubeste love struck