Si eu am fost intr'o situatie asemanatoare, doar ca la mine actulaul(acum fostul) era deja pierdut, fara sa'mi dau seama, si am pierdut nu gluma
Stai ceva timp solo, ca sa-ti pui ordine in idei, asa e cel mai bine...
Bafta.
Ba chiar dimpotriva nu e complicat deloc.Problema e foarte simpla.In joc e vorba de viata ta, deci conteaza cel mai mult ce vrei tu sa fie ca sa ti fie tie bine.Ai de ales:ori ramai si incerci cu actualul, ori ramai singurica o perioada, pana te stabilizezi.Fostul e exclus. Alegerea e in mainile tale.
Sa inteleg ca primul, fostul, te-a dezamagit?
Eu observ ca nu te simti prea bine nici cu prezentul... Cel mai bine e sa alegi, pana la urma urmei tu tii mai mult la fostul, cel de acum nu te mai incanta. Daca fostul vrea sa fiti impreuna si ti-o cere, iti promite ca nu te va mai face sa suferi, atunci mai bine cu cel de dinainte...
Inima ta stie mai bine.
Renunta si la actualu... daca nu te mai atrage ca la inceput, e pacat sa stai cu el, poate`l faci sa tina la tine...
Renunta la el(actualu`) si spune-i unei prietene (o cunostiinta de`a fostului) sa vorbeasca cu fostul` tau si sa-i spuna ca acu` esti singura...chestii d'astea
Io cred ca cel care te iubeste mai mult si cel care tine la tine va fi primul` care incearca sa va impacati...
Asa as face eu:d
Noroc multtttt!
Deeiu' deja tine la mine. m'a dus la parintii lui.si ai mei l-au cun adica el vrea ceva serios eu insa nu. si in + mi-e frica ca daca dupa ce ma desp de el primul o sa faca la fel si o sa regret? Prea complicata e viata asta
Trebuie sa te hotarasti.mai bine stai un timp singura si te gandesti cum e mai bine. dar daca fostul mai avea ink 2 sau cate avea nu prea merita pentru ca genul asta de baieti te fac sa suferi...si daca actualului nu ii convine cum esti.nu stiu.incearca sa clarifici lucrurile cu el. ii spui ce simti si ca ink mai ti la fostul` si vezi ce zice. daca se desp de tine pentru asta inseamna ca nici el nu merita.
Renunta la actualul si fi cu celalalt... dar trebuie sa te candesti si cum o sa se simpta actualul tau pr poate o sa ti se intample si tie asta pe viitor, sa tii mult la cineva sa il placi, iar dupa sa se desparta de tine pe motiv ca nu ii mai plaki si ca vrea cu o alta fata.
Mie asa mi's-a intamplat. iti sp din propri experienta. am renuntat la prietenii mei pentru ca nu imi mai pl de ei. iar ei sau simit asa prost pentru ca tineau ff mult la mine si ma iubeau, ew insa nu ii mai iubeam
sper sa fi inteles ce am scris, si sper sa te ajute.
succes in continuare la sugestii!