| kpop a întrebat:

Hello! sunt in clasa a 8a si din clasa a 5a a venit la noi in clasa un baiat. inca de atunci am omservat ca are o simpatie pentru mine si in clasa a 6a am fost in preuna o luna dupa care eu am incetat relatia din motive care imi afectau invatatul, dar am ramas prieteni. in clasa a 7a el a avut o iubita cu care s-a mai certat, s-a impacat. el nu a mai vrut sa fie cu ea ca era cu doua fete si din cate mi-a spus un coleg ei nu mai sunt impreuna acum dar am vaut ca inca mai pastreaza legatura cu ea gen comenturi pe facebook cred ca l-am auit ca vb cu ea si la tel.( ea e cu un an mai mare ca el- el 14, ea 15; eu tot 14 apropo laughing )acum in clasa a 8a am inteles de la cineva ca el vrea sa se combine cu mine. sincer, am vaut ca inca are o simpatie putenica pentru mine si recunosc ca si eu il plac inca. nu stiu ce sa cred, daca mai e cu aia sau nu, dar tot as vrea sa continuie sa fie atras de mine. el a fost prima mea iubire si de la el am primul sarut asa ca nu il pot uita asa usor. cred ca si el stie inca ce sentimente am pentru el dar nu cunoaste intensitatea cu care simt eu si nici nu vreau sa stie ca sa nu si-o ia in cap happy. va rog spuneti-mi cum sa fac sa il tin langa mine si sa o uite pe aia. fundita promiit. multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| ruxandra1 a răspuns:

Buna kpop! ma numesc Ruxandra.din intamplare am vazut postarea ta si mi s-a parut putin interesanta descrierea care ai facut-o tu,parerea mea este ca tu sa iti atingi scopul si sa mergi mai departe fie este rau fie este bine,este doar alegerea ta,trebuie doar sa faci cum iti spune inima,sa iti continui studiile si sa mergi mai departe unde ti-ai popus,iubirea nu inseamna ca trebuie sa uiti de toate,doar ca sa fi tu insutzi si sa prosperi mai departe la ceva mai bun si frumos, cu privire la cuvintele de mai sus spunand ca tu inca mai ai un sentiment pentru el si crezi ca si el mai are, daca este asa ar fi bine ca sa poti scapa de a 3 persoana care sta la mijlok,,trebuie doar sa comunicatzi si sa cadetzi de comun acord cum ca ar fi bine sa fiti doar amandoi si sa nu strice nimeni ce simtziti unul pentru celalat, sa ai incredere in tine si in tot ce faci sa nu iti para rau de nimic din ce ai facut sau ce faci, sti nu? ca roata nu e patrata ci e rotunda si se intoarce.eu ce sa zic imi pare bine daca te-am putut ajuta.mult succes in continuare, o zi frumoasa! Ruxandra

1 răspuns:
| Andreeadixi a răspuns:

Sonatul, cum adica "puneti-mi cum sa fac sa invat lb romana?" nu o stii?