anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello. Sunt intr-o relatie de 4 ani cu un baiat, eu am 20 de ani iar el 21. Problema este ca noi nu am facut sex NICIODATA. Eu sunt virgina, dar el nu din cate am inteles eu (de la el si de la alte persoane). Am dormit amandoi de multe ori, am stat si dezbracati si ne-am sarutat, dar cand ar fi urmat momentul acela, BOOM: ii este somn, ii este rau, trebuie sa plece nu stiu unde etc. Am incercat sa ii spun de vreo 2 ori mai subtil (sunt putin cam timida cand vine vorba de discutia asta), dar degeaba. Ceea ce mi-a spus el e ca, in trecut, a fost cu fete doar pentru asta, iar el nu voia asta de la mine. Ar fi trebuit sa il intreb mai multe atunci, dar, din pacate, nu am facut-o. De atunci, totul a ramas la fel de plictisitor. Ce ar putea insemna ce a spus? Ca si-ar pierde interesul fata de mine daca am face asta?! Stiu ca nu voi afla exact ce gandeste intreband aici, dar as vrea sa stiu si parerea altor persoane.

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

Primul raspuns reprezinta doar o aberatie nedocumentata si prea putin gandita.

Raspunsul, cred eu, e in cuvintele alea: "a fost cu fete doar pentru asta". Vede relatia cu tine ca fiind superioara aventurilor alea, si are ideea asta in minte ca relatia voastra va coborî la nivelul ala odata cu primul act sexual.
Sper ca ma fac inteles cat-de-cat, dar e o situatie de complexa.
Nu vrea sa reduca relatia voastra, pe care o accepta drept angajament, la statutul de aventura. Lucrul asta se intampla frecvent la barbatii care, dupa cateva/mai multe "flori", se opresc la una. Nu vrea sa te amestece in mulțime, ii e frica sa nu strice imaginea relatiei. Pentru ca, pentru el, pana acum, sexul insemna doar distractie, iar combinatia sexului cu iubirea este noua pentru el, iar asta il sperie, ii induce frica de esec si de a pierde ceva.

E cert ce ti-am spus, nu incape indoiala. Crede-ma ca asa e, stiu ce vorbesc.

Ce poti face? Incearca sa-i oferi siguranta ca sexul nu va păta relatia, ci poate chiar o desăvârșește.

Raspunsurile gen "cum naiba sa nu vrei sa faci sex?" Sunt demne de labari adolescenti si tipice acestora.
Adevarul e ca e un blocaj psihologic tipic barbatilor de genul lui, dar si altora.

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Omule sunt deja 4 ani trecuti, tu clar esti asexual

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Eu zic sa mai citesti o data, ca vorbesti foarte pe langa subiect.

Omule ai spus ca primul raspuns e aiurea, ce e aiurea in acel raspuns? tu stii ce inseamna 4 ani de zile?

| Plato a răspuns (pentru RAY):

N-am ce sa-ti mai zic, Ray, daca nu intelegi chiar deloc ce am scris, e prea costisitor sa mai explic atat.

| anonim_4396 explică (pentru Plato):

Pai omule Iti dai seama ca daca nu-i ofera el, o sa caute in alta parte?

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-mi dau seama.
Daca prefera sa renunte la el in loc sa rezolve, foarte bine, e clar ca nu l-a iubit.
Discutiile astea sunt mai rare, ce-i drept.

Pai asta ar fi dintr-o perspectiva masculina.

Din perspectiva ei trebuie sa se simta dorita, vezi raspunsul Issabellei

Issabella n-are nicio treaba cu realitatea. happy
Probabil are sub 20 de ani.
Ce i-am zis eu e real. Fenomenul chiar exista, nu l-am visat eu.

| NuDauNiciunNume a răspuns (pentru Plato):

Are sens ceea ce spui, dar nu stiu cum as putea sa ii arat ca asta nu va pata relatia thinking

| RAY a răspuns (pentru NuDauNiciunNume):

Nici tu nu simti nimic?

| Treachery a răspuns (pentru Plato):

De acord cu tine, pentru prima data, cred laughing

| SG1995 a răspuns (pentru Plato):

Prietene dar tu, crezi că ăla în 4 ani de zile nu a făcut sex? Pe bune? Dacă chiar crezi asta ești prost sincer.

50 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Povestea ta este uimitoare, 4 ani si nimic, asta da poveste, poate e asexual baiatul sau nu e atras de tine sta cu tine asa ca nu are cu cine, multe mistere este in relatia voastra

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru RAY):

Știi de ce eu unul evit femeile? Din motivul ăsta, că sunt asexuale.

| Plato a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Hecate nu e, baga-te.

| RAY a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Vor nunta, relatie pentru sex

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Plato):

Maestre, ai testat-o?

Din păcate, multe așa vor.

| anonim_4396 explică (pentru ForeverAlone97):

Pai Ba trebuie sa fi asexual cu ele ca ele sa fie sexuale cu tine rolling on the floor

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu știu ce să spun.

Nu e?

Fetele nu sunt asexuale, sunt asexuale cu cei care le folosesc ca tampoane emotionale sau se folosesc de ei, dar daca o atrasa sexual de tine fi sigur ca nu va fi asexuala, aici vorbim de zona prieteniei atat, te asigur ca multe nu vor sa nu aiba parte de sex, din contra fetele au un apetit mare sexual dar cu baieti de care sunt atrase, sper ca ai inteles

Nu știu, să fie cum vor, chiar nu-mi pasă. Atâta timp cât nu am și nu am avut parte de ele, că au chef sau nu de sex nu mă privește.

E bine sa nu ai convingeri de astea man, false credinte

False pentru alții, pentru mine sunt adevărate.

| corbulalbrosu a răspuns:

Este de domeniul incredibilului ceea ce ai povestit. Ca un baiat sa NU doreasca sa intretina sex cu persoana iubita. Este cu totul inexplicabil si de inteles modul lui de a se comporta in relatia voastra. Este indicat sa discuti cu el si sa-l intrebi in mod direct si fara ocolisuri care este motivul retinerii sale de a intretine sex in mod real. Curaj. Succes!

| mihai69 a răspuns:

Poate are HIV...

| Andreeush a răspuns:

Probabil că nu vrea să grăbească lucrurile, dacă a stat cu tine 4 ani și nu sa întâmplat nimic între voi e ceva.
Încearcă să vorbești cu el ce te deranjează.

| Sofer a răspuns:

Cum e posibil frate sa stea cu tine 4 ani si sa nu aiba pofta de sex. eu cand stateam cu o fata instant aveam pofta de sex.

| SG1995 a răspuns:

Fata mea ești cumva dobitoacă? De puii mai stai cu el?
Ai impresia că dacă n-o face cu tine nu o face cu nimeni? laughing laughing laughing
S-o crezi tu. Vezi tu genul ăsta care fte și pleacă nu genul care să stea fără sex o lună apăi 4 ani.
Tu ești doar proasta aia la care se întoarce când numai are ce fte. Pentru el toată chestia asta cu relația e doar o joacă.
Doar nu ești atât de credulă să crezi că ăla în 4 ani pentru numele lu satana nu s-a ftut. Pla mea e evident că tipul joacă tare, iar tu ești imbecila care stă cu el. Dacă nu
ți-a zis nimeni până acum îți zic eu, își bate joc te tine fat-o, eu nu cred că ăla a stat 4 ani e zile cu tine fără să facă sex cu vreuna. Fie are "amantă" fie pleacă la curve dintr-una două.
Așa că fă-ți o favoare, nu fi scroafa care îl întreține în timp ce el se fte pe la spatele tău și te ignoră, dă-i dracu papuci.

| Emma30555 a răspuns:

Te ai gandit ca poate are niste disfunctii? Sau poate are motive religioase dar daca era asa putea sa te ceara de sotie... Un cuplu indragostit, dupa o perioada face dragoste, simte pasiune.

| Necunoscut112 a răspuns:

Cel mai probabil are o problemă acolo, jos. L-ai văzut vreodată dezbrăcat sau având o erecţie? Mi-e greu să cred ca nu te place, ca altfel n-ar fi stat cu tine atat timp. Aştept răspunsul tău

| NuDauNiciunNume a răspuns (pentru Necunoscut112):

L-am vazut dezbracat, am facut si dus impreuna, nu cred ca e vorba de asta...

| SG1995 a răspuns (pentru Necunoscut112):

Ba da, e genul ăla de relație în care nu vrei să fii dar rămâi de dragul confortului emoțional, sau că te simți resposabil pentru persoana x, în timp ce pe la spate o cu y și z.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Răspunsurile ai sa le afli de la el,nu de la niște necunoscuți.
Ți-as zice ca motivele sunt mai profunde decât crezi si tipul nu vrea sa facă sex cu tine pentru ca el chiar te iubește si in viziunea lui sexul e ceva superficial, comun, ceva ce poate obține foarte ușor, motiv pentru care își pierde din valoare, devenind ceva jignitor pentru relația voastra. Ceva murdar.Ar simți ca te folosește, ca pe fostele lui.
Dar nu-s prea mulți care sa gândească asa.Nimeni normal la cap n-ar gândi asa.Probabil are cu totul alte motive, pe care trebuie sa le afli singura.

Exact asa e, cum ai zis in prima parte.

Nu,nu cred.Ai nevoie de traume ca sa gândești asa...sau nu neapărat de traume, de experiențe destul de negative in ceea ce privește sexul ca sa ajungi sa crezi ca e incompatibil cu iubirea.Ca sexul se face numai fără sentimente.

Nu sunt traume neaparat. Se întâmplă bărbaților care erau adeptii "casual sex", iar apoi s-au îndrăgostit pe bune.

Daca sau indragostit au devenit asexuali minunat

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai se poate si cu "iubire", deoarece poti uita de experientele trecute, sau uiti si de existenta ca persoana. Sa traiesti momentul farã vreo legatura cu altceva.
Iubirea e pe moment... poate tu te referi la atasament.

Depinde de experiențe, dacă poți sa uiti sau nu.
Iubirea e pe moment?

Pai experientele de fapt nu existã si eu pot sa ma folosesc de 100 de tipe sa-mi dau seama ca e contra principiilor mele, iar la un moment dat sa ma simt vinovat pentru asta si sa pastrez un sentiment de dezamagire/negativ in mine. Care sa ma afecteze in relatiile actuale, dar alea sunt de domeniul trecutului. (Sunt doar fragmente)
Nu e o diferenta intre experienta 0 sau 100.
Da?

Mda,nicio diferenta între tine si un actor por.no.
Pe tine te întreb.

Apreciez onestitatea.
Poate e, cat poate fi de plictisitor sa faci sex farã sa te bata vreuna la cap laughing

| SG1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Singurul răspuns real e că deja are pe altcineva, sau merge la cocote, dar stă cu ea că se simte obligat din punct de vedere emoțional, se simte dator față de ea, sau e o relația d'aia toxică din care nu ieși că zona de confort.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oricare ar fi motivul sănătos la cap nu e

| Issabelle6789 a răspuns:

4 ani? Esti intr-o situatie taaare ciudata! Parerea mea e alta:el nu te iubeste si mai mult ca sigur te inseala(ori nu mai are dorinta sexuala ceea ce totusi e cam imposibil de crezut la o asa varsta).Nu vrea sa te dezvirgineze pentru ca stie ca nu va ramane cu tine si nu vrea sa iti faca rau.

| SG1995 a răspuns (pentru Issabelle6789):

Evident că are pe altele, sau merge la curve. Cât de proastă și oarbă să fii să stai cu așa lepră.

| mihail2003 a răspuns:

Daca faci sex, cu incetul cu incetul se strica relatia voastra, ca sexul nu e o solutie!

| SG1995 a răspuns (pentru mihail2003):

Relația lor e deja stricată. Sunt sigur deja că ăla în "4 ani de relație" și-a pus-o cu hă-hă.