Clar nu iti iubesti prietena ca altfel n-ai fi inselat-o.Si clar nu te iubeste fatuca aceea, tu ai fost doar tamponul,''parasuta'' salvatoare.De-aia nu e cinstit sa stai cu cineva imediat dupa o despartire caci iti vei bate joc de el, ea tinand inca la fostul.
Ea se simtea fericita ca tu ii dadeai ce nu primea de la fostul/actualul, dar nimic mai mult! Te-a cam folosit!
Dar o meriti ca ti-ai inselat prietena cu care aveai 2 ani de relatie ''f frumoasa''. daca era asa frumoasa, cum ai putut sa faci asta!
Roata s-a intors si o sa mai suferi pentru greseala ta si in viitor!
In viata, totul se plateste!
Sa inteleg ca ai prietena de doi ani si ai iubit-o si crezi ca o iubesti...hmmm nu stiu ce fel o iubesti pe prietena ta dar nu ai facut bine ca ai inselat-o, poate ca daca va afla prietena ta de aceasta fata te va parasi si ai sa ramai singur, fata care ai intalit-o clar il iubeste pe fostul chiar daca a injurat-o si a batut-o si s-a purtat urat clar ca i-a lipsit de asta s-a intors la el, poate a vrut sa il faca gelos sau poate a vrut sa ii demonstreze ca daca nu se schimba il va lasa si poate cand se desparte iar de el pentru o luna vine la tine apoi iar se va impaca cu el nu ai de unde stii asta dar de iubit nu te iubeste crede-ma ca daca te iubea statea cu tine.In legatura cu prietena ta ar fi pacat sa va despartiti si sa o faci sa sufere poate alta ca ea nu vei mai gasi, vezi daca o iubesti sau nu, si gandeste-te bine la sentimentele tale.Mult succes si ai grija ce alegi, s-ar putea sa iei o decizie si apoi sa iti para rau dar cand iti vei da seama va fi prea tarziu...Numai bine
Te inteleg perfect...pe mine sincer ma caracterizeaza melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=obfXMBHjsTY si cred ca o sa te regasesti si tu in ea. Si eu am trecut prin asta.si sunt convinsa ca o sa trec intotdeauna. o sa il iubesc pe Robert toata viata dar.este o relatie imposibila pentru ca na.eu ma indragostesc foarte usor si el nu a putut sa ii accepte nici pe DANI NICI PE rAZVAN nici pe Radu.asa ca acum sunt "singur.atat de singur". Cred ca cel mai importnat este sa te privesti in oglinda.si sa vezi daca omul care te priveste inapoi este ce ti-ai dorit tu sa fie. A.desigur si sa iti faci ordine in inima...
Multumesc pentru sfaturi. mi-e greu sa cred si eu asta si stiu ca am gresit dar logica mea e depasita de ceea ce simt acum un mare gol o mare suferinta.am vb cu fata asta acum a zis ca a discutat cu fostul "doar atat" dar ca e cu el si se gandeste la mine si invers si ca nu stie ce vrea si ca poate se gandeste la ce a fost cu el timpul ala de 4. nu stiu ce sa mai cred si din nou mi-a zis ca nu vrea decat sa se gandeasca are nevoie de timp si TOT sa nu renunt la ea.nu mai stiu