Eu ma am bine cu al meu coleg de camin si ne ajutam unul pe altul. Ne mai imprumutam 10 lei de o shaorma cat timp celalalt are treaba si ne sustinem.
Dacă colegul nu vrea /poate părăsi camera, cel mai bine este sa închiriezi o camera într-un hotel (costă 50 lei)
Dacă nu îți ajung bănuții, găsiți voi un loc, în parc sau livadă, bae publica etc . Fiți creativi
Nu este ciudat sa plece acasă după o partida de sex deoarece înțelege ca ai coleg și trebuie să apară
Este puțin incortabil însă mă rog.
Unde mai gasesti hoteluri la 50 de lei azi?! )
Găsești, dar mai greu la București
La Constanța costă 30-50 camera, desigur că este doar pentru fufu(bae și cameră și un TV pentru pensionari
PAi ce altceva sa-ti si trebuiasca, patu, tv-ul sa va acopere auditiv si baia sa va spalati dupa )))
Eu cu prietenul meu mergem numai sa se uite la fotbal după ce venam de la fim
Iar eu sa fac un dus ma rog. Acum când imi amintesc parca ma ia pofta.
Oare unde am pus alifia aia
Da,care-i treaba cu alinia?
Te referi la alifie?
Pai când vrei sa te manstrubezi ai nevoie de lubrifiant (alifie)
De aici vine "unde oare am pus alifia aia)
Am înțeles, o singură dată am încercat și eu, de fapt fosta prietenă să mă masturbeze cu lubrifiant, și a fost ok!
Ce romantic suna baia publica.
Cea mai simpla si mai clara solutie, ia-l si pe el la agatat si agatati doua prietene in acelasi timp, dupa care nu cred ca v-a mai fi vreo problema sa o faceti in aceeasi camera
Iti sugerez sa ii dai si lui 10 lei sa se duca in oras sa bea si el un suc pana iti rezolvii treaba cu partenera, sau vorbesti cu el sa te lase o ora singur in camera si sa isi faca de lucru in alta parte.
Funda?
beausingurlamasamea întreabă: