Multe fete au trecut prin asta sa stii ca baiatul pe care il plac sa placa pe altcineva, iar cei care le plac pe ele sa li se para neinteresanti. Pur si simplu nu ai intalnit persoana potrivita, dar o vei intalni... Nu se pune problema ca ce are alta si eu nu am, pur si simplu baiatului ii place de ea, cand placi o persoana nu prea stii exact motivul, stii doar ca iti place... Sunt sigura ca tu ai multe calitati, doar ca te-ai gandit ca baiatul asta nu prea are calitati si se portiveste cu genul ala de tipe? Nu e pentru tine, nu e atat de bun precum probabil il vezi tu.
Depinde de gusturi. Poate ca si baiatul de care iti place este la fel ca ea . Incearca sa iei legatura cu el si chestii de astea. Si daca nu merge nu stiu. nu are gusturi
Tu sigur ai engleza de partea ta. poate esti prea cool si prea funny pentru baiatul respectiv si nu indrazneste sa aspire la o relatie cu o fata atat de populara. just like you.
Creca acest baiat nu te cunoaste indeajuns de bine sau nu o cunoaste pe ea bine incat sa vada care are mai multi neuroni sau care nu are deloc.In plus el are de pierdut
Pai acest baiat poate nu o cunoaste personal pe tipa si poate nu stie ce ii poate capul.adica lui ii place doar imaginea ei
iar faptul ca nu ai un iubit asa cum ti-ai dori poate este legat de faptul ca uh esti o persoana plina de viata, careia ii place sa se distreze iar ei sunt genul de oameni pe care ii intereseaza doar imaginea si poate ca ei nu isi doresc ceva serios ci poate ca stau cu o fata doar sa nu fie singuri
deci sa revenim la intrebarea ta : incearca sa-i arati ca nu conteaza doar aspectu fizic(chiar daca ai sp ca arati bine) ci si ce ai in cap si cat de placuta esti de ceilaltzi
success :*
Presupun ca spui ca te simti de parca nu ai avea nimic din cauza baiatului cu care tu ai vrea sa fi, dar lui ii place de una din colegele tale.
Nici eu nu iti pot spune ce are colega ta si u nu ai. Poate ca nu este vorba despre asta... poate ca nu stie ca il placi si este mai timid.
Alta varianta ar fi ca el sa creada ca este "smecher". Daca as fi in locul tau si baiatul de care mie mi-ar place s`ar crede smecher nici nu l`as baga in seama(pentru ca indiferenta doare)...
In orice caz, iti urez succes.
Bananacantareata87 întreabă: