anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello Toti Pentru Unu kiss.
Am si eu o mica problema. Baiatul de care imi place [ Alex ], cu care am si fost impreuna, se cam da la cea mai buna prietena a mea sau cel putin mi se pare mie, desi mie imi spune ca ma iubeste. Ea nu are nicio legatura cu el, adica nu il place. El spune despre ea ca este micuta, dulce si scumpa, dar ca o place doar ca prietena. Ieri prietenele mele cele mai bune, Bianca si Stefania [ Cea de care cred ca ii place lui Alex ] au vazut un miez de piersica pe jos, ele crezand ca este un pui de soricel, dar era foarte mic. Asa ca Alex si Madalina [ O alta prietena ] au spus ca sunt proaste, ca nu gandesc. Stefania s-a suparat si s-a dus in leaganul de langa noi. Alex s-a dus la ea si a linistit-o [ Nu stiu ce i-a spus ] si apoi s-au intors la noi si erau amandoi tristi si Alex parea ca o cam place. Eu sunt confuza ca am vorbit cu el si mi-a spus clar ca nu ii place de ea, ca eu sunt cea pe care o iubeste, dar comportamentul lui ma lasa cam rece. Nu stiu ce sa mai cred. Si nu as mai suporta a doua oara sa se dea la cea mai buna prietena a mea.
Va multumesc si sper sa ma ajutati kiss. Dau Funda + Vot kiss.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| diiiiiiia a răspuns:

Păăi in primul rand eu as zice sa vorbesti cu stefania clar. adica sa o intrebi daca chiar nu.i place deloc de Alex, ce parere are despre el chestii deastea.ca sa fii sigura ca ea nu.l place. si daca nu il place e clar ca nu se vor baga impreuuna deci deja ai castigat ceva. iar pe el mai imbarliga.l putin. zii intr„o zi asjea : STII CE AM AFLAT AZI? si ii zici ca e secret si daca va zice altcuiva nu veti mai fi niciodata prietenii chesti d`alea. si ii zici ca ai alfat cu lu prietena ta ii place de alt baiat si asa vezi si cum va reactiona iar daca nu ii pasa totusi ii spui ca te`ai simtit in plus la faza aia cu leaganul si poate iti va da mai multa atentie. nu stiu mai vb si voi, iesiti undeva numa voi doi thinking Sper ca te-am ajutat :*.

3 răspunsuri:
| cryssu0896 a răspuns:

Spune-i sa aleaga ori tu ori ea

| MadarFacar_6412 a răspuns:

Bună,uite sunt şanse ca lui Alex să-i placă de Stefania[Dacă am înţeles bine] dar dacă ţi-a spus că nu o place trebuie să ai puţină încredere în el,dar totuşi încearcă să vorbeşti si cu Stefania,spune-i ce crezi tu şi vezi cum o să reacţioneze.
Baftă cu Alex, şi îţi urez noroc.
Pa, pa.

| Andrei233 a răspuns:

Ma faci sa rad