| RebelaBhaa a întrebat:

Hello TPU! Aaaam o mica problema....am mai avut un cont mai demult dar mi.am uitat parola si restul si dupa cum stiti atunci aveam probleme cu prima mea iubire. Deeeeci, in momentul de fata am o mare problema si il implica si pe el. De vreo trei luni si ceva sunt cu verisorul lui care e mai mic decat mine. Problema ar fi ca eu si iubitul ne certam foarte des. Imi spune ca ma iubeste, ca nu poate trai fara mine si multe altele dar incontinuu avem parte de cearta, ba din cauza admiratorilor mei sau ai lui, ba din vreo tampenie spusa ori de mine ori de el. Si nu in ultimul rand din cauza varului sau, adica colegul si prima mea iubire. Eu si varul lui ne uram de moarte, pur si simplu nu ne suportam.

Din cate mi-a spus iubitul, la scoala, ii e greu sa aleaga cu cine vrea sa stea, iar mie imi spune mereu ca eu sunt mai importanta si asa mai departe. Varul lui, dupa cum stiti ca ma uraste, gaseste tot felul de motive sa ma faca pe mine sa ma supar, si e foarte protectiv cu el. Ma face in fel si chip daca il fac pe iubitul meu sa planga...etc si stiu ca pare ciudat, dar e mai mic decat mine si e o fire sensibila dar totusi dura. Deci nu stiu ce sa fac in privinta asta. Merita sa continui sa fiu cu prietenul meu sau sa ii fac pe plac varului sau si sa las totul balta si sa astept sa apara un alt "cavaler pe cal alb"? Mi.am propus sa nu ii dau satisfactie facand asta, dar totusi nu stiu ce sa fac. Cel mai bun raspuns primeste funda. Thanks! Bye!

Răspuns Câştigător
| Schatzyyyyy a răspuns:

Nu mai da importanta celor din jur1 Daca voi va iubiti, ce rost are sa ascultati vorbele altora? Nu-i fa pe plac varului sau! O sa-i dai satisfactie! Continua relatia cu baiatul acesta, si lasa-l pe varul sau! E invidios!

2 răspunsuri:
| DenissA15 a răspuns:

Faci ceea ce crezi ca e mai bine. Dar daca chiar va iubiti ar fi bine sa ramaneti impreuna. Ceva asemanator am patit si eu cu fratele iubitului meuhappy

| RebelaBhaa explică:

Mersi de raspunsuri fetelor! Mi-au fost de mare ajutor:*