| AnnaAnny a întrebat:

Hello TPU! Acum cateva zile am fost la mare,in Constanta la cateva rude. Acolo,am intalnit un barbat,vecin de-al unchiului meu, casatorit si cu un copil.Problema este ca in cele 2 saptamani de fiecare data cand mergeam la unchiul meu, el era acolo, si in timpul petrecut impreuna am inceput sa ne tachinam,sa glumim si s-au intamplat multe lucuri care m-au facut sa gred ca simte ceva pentru mine. Nu imi doresc sa destram o familie,mai ales pntru ca el are si un copil,si ma gandesc ca si tata ar putea divorta pentru o fata mai tanara decat el. Dupa ce am plecat,m-am gandit doar la el si la faptul ca anul viitor,cand voi merge din nou la mare,ne vom revedea. Eu cred ca trebuie sa-l uit, chiar daca el simte ceva pentru mine (totusi are o familie).Voi ce sfat imi dati? Multumesc anticipat! Ofer

Răspuns Câştigător
| JustMusic a răspuns:

Uita-l, are o familie si un copil.Tu esti/ai fost copil, cum te-ai simti daca tatal tau ar pleca cu alta si ca femeie cand ai avea un copil sotul tau sa te paraseasca sa te lase cu un copil si cu ochii in soare?
Cel mai bine ar fi sa-l uiti pna la anul poate te uita si el.

| AnnaAnny explică (pentru JustMusic):

Multumesc mult! La asta m-am gandit si eu, cu toate ca imi va fi destul de greu sa il uit, sunt constienta

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pana la anul sunt sigura ca il vei uita, asa e cel mai bine, tipul e si casatorit si cu copil si nu cred ca la randul tau cand vei fi casatorita ai vrea sa fi parasita pentru una mai tanara

| fatarea191 a răspuns:

Nimeni nu are dreptul sa destrame o familie.Si nu te sfatuiesc sa faci asta.Si eu ma confrunt cu o situatie asemanatoare si crede-ma ca no sal uiti.Cu toate ca tu spui:Vreau sa-l uit! undeva in subconstientul tau nu vrei acest lucru. Sper sa treci peste.Succes!

| AnnaAnny explică (pentru fatarea191):

Multumesc! Cu toate ca imi doresc sa il uit, nu prea reusesc si sufar foarte mult, dar ma gandesc ca o familie nu merita destramata pentru o relatie de 1 an (maxim)