Mie imi este doar ca un frate el @mihai
si @balustrada nu vreau glume din astea poate chiar ce in gen ce am patit eu
@ kidda0kettamine fi uh antena la mine ca noi chiar suntem ca niste frati da ii facusem eu o gluma ca si cum l`as place si alte chestii si de aia
@kidda0kettamine nu a, facut eu misto de el
el a facut misto de mine si acum eu vreau sa ma razbun pe el
Fratiee... fii antena (si da chiar am vrut sa scriu ANTENA)
1. daca iti era ca un frate nu ti-ar fi facut asta
2. daca vrei sa ii "platesti cu acceasi moneda" ar trebui sa ii faci exact acelasi lucru pentru ca asta inseamna expresia "a plati cu ACEEASI moneda
3. ignora`l si taci
@TuttiFruti atunci tu i`ai facut lui si el s`a razbunat... trebuie sa te razbuni si tu din nou sau cum? scuze dar nu are sens ce zici
Fetitaa...
tu ai facut misto de el, el a facut misto de tine...
Acuma de ce te mai razbuni daca tu ai inceput? tu te razbuni, el se razbuna, tu te razbuni, el se razbuna si tot asa
Parerea mea: da logout si uita`ti parola
»Păi dacă nu ar şti multe la matematică ai putea să îi şopteşti ceva greşit şi lumea o să râdă de el
»Dacă nu este plângacios, este rău dacă aleargă dupa cineva îi pui piedică când nu vede
»Şaţi bati joc de el în ori ce mod vrei tu
Sau în alte moduri de la alţi care au răspuns.
Doamne.cine m-a pus pe mine sa imi fac cont aici? numai copii.este cineva pe aici care are intr-adevar o problema? draga tuttifruti de ce ai vrea sa ii platesti tu cu aceeasi moneda? nu stii ca razbunarea e arma prostului? eu zic ca indiferenta e cea mai buna modalitate de a te "razbuna" pe cineva.