Sincer? o spune doar ca sa vada ca iti dai interesu`... da-ti interesu` suna-l fa-l sa se simta iubit cautat si dupa o perioada o sa te sune el. da cateva zile fa-i pe plac si o sa vezi ca o sa-i treaca. e o problema generala la noi. nu ne place sa fim nebagati in seama si deranjeaza oarecum " aha da nu " daca el stie ca nu a gresit el cu nimic se intreaba de ce esti asa cu el. sunt multe chestii care nu le percepem chiar cum trebuie de aceea e nevoie de intelegere in orice relatie succes sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu
Draga mea,ai avut o zi proasta.
Daca nu poate intelege un lucru atat de marunt,atunci,aveti probleme serioase. Face din tantar armasar,fara nici un motiv.
Nu e cazul sa ii cauti in coarne,chiar deloc.
Cauta-l,intalneste-te cu el si explica-i o data pentru totdeauna, acest lucru simplu, ai avut o zi proasta!
Nu fa si tu o drama din asta si spune-i sa inceteze cu exagerarile.
Succes!
In perioada urmatoare suna-l tu, pentru ca el pentru o vreme nu o sa te mai caute, dar sa nu crezi tot ce spune! Asta a spus in primul rand la nervi, o sa-i treaca lui. Trebuie doar sa ai rabdare. Si cateva zile sa-l suni tu.
Acordai tu atentie... asta e singura solutie dar nici prea multa acordai o vreme atentie
Prea multe figuri si mofturi pe capul lui.Si ce daca nu aveai chef de glumele lui? Ai avut si tu o zi mai proasta si ar fi trebuit sa te inteleaga nu sa faca atata pe suparatul.
Ia ignora-l tu vreo 2 zile, nu il mai suna pe motiv ca si tu TE-AI SUPARAT pentru ca el nu te-a inteles cand ai avut probleme.
Ii acorzi prea multa libertate acestui baiat in aceasta relatie.Fiecare are dreptul sa aiba zile proaste iar partenerul, daca exista iubire sau macar atractie, ar trebui sa inteleaga.
Cere-ti scuze, ca l-ai tratat urat, dar mai spune-i si ca pur si simplu ai avut o zi proasta si ca daca te mai vede asa altadata sa nu se mai supere ci sa te lase sa te calmezi o vreme
Sa il lasi sa vorbeasca cum vrea el: ori ca prostu', ori ca dobitocu', ori ca bou' la poarta noua!
Cand prietena ta are o problema, o asculti si incerci sa o intelegi, o intrebi ce are si daca are nevoie de ajutor, nu faci glume nesarate!
Da-i o pereche de papuci! Verzi eventual!
Numai oameni destepti pe aici... Janynn sti ce zic eu? Suna-l, invita-l chiar tu in oras, undeva... si vorbiti fata in fata. nu la telefon sau pe net etc.
Sunal tu cat de des posibil si incearca sa il faci si sa uite daca a ertat...
daca te iubeste va uita si va trece peste asta ca si eu ai fac la fel prietenului meu
suna-l si spune-i de ce ai fost asa atunci
si el te va intelege
si promite-i ca nu o sa se mai intample
sper ca te-am ajutat
suuuuccces
Eu cred ca nu ar trebui sa il suni,lasa-l putin singur, sa aiba momente de gindire, sa se gindeasca.Sa isi dea seama cine a gresit si cine nu.Si atunci te va suna el.Nu il suna tu. Poate el vrea sa fie citeva ore sau zile singur in liniste sa se gindeasca la viitorul vostru.Si tu kit de grea iti va fi in ziua in care te va suna:ACORDA-I ATENTIE.Merita,daca va iubiti. Funda?