La doua zile dupa terminarea ciclului este o perioada foarte putin fertila, inclusiv cu ejaculare intravaginala este putin probabil sa ramai insarcinata.
Daca partenerul tau nu s-a masturbat sau avut contact sexual cu 2 zile inainte, nici spermatozoizi nu avea pe tractul urinar, ca sa iti fie frica de lichidul preejaculator, plus daca ejacularea propriu zisa a avut loc afara prin alte metode, chiar minune sa ramai.
Pentru linistea ta, din 23 iunie pana acum s-au implinit 3 saptamani, timpul potrivit pentru efectuarea unui test de sarcina concludent.
Iei aproximativ 30 de lei, iti cumperi 2, de marci diferite, sa ai siguranta ca ai incercat 2, nu doar unul...si maine dimineata la pipi, vezi rezultatul.
Daca povestea sta asa cum o relatezi tu, eu il vad negativ.
Am facut eri doua teste, azi dimineata din nou unul! au esit negative, toate. Nu cred sa fie vreo greseala. Nu stiu la ce sa ma mai gindesc
Nu ne-am protejat, dar a ejaculat afara. Dupa aceea am fost la baie.
Dacă nu şi-a dat drumul în tine, nu sunt riscuri prea mari.
Data viitoare folosiţi prezervative.
E mult mai sigur.
Ştii că e perioada înainte şi după CM.
Atunci, riscul de sarcină este mai scăzut.
Si ce vrei sa fac eu acum? sa ti-l cresc? sau vrei sa stii daca esti sau nu insarcinata? da-ne mai multe detalii ca nu ne putem pronunta.
Da, vreau sa aflu daca pot fi insarcinata sau nu! Clar ca nu tu o sail cresti.
Trebuie sa ne dai detalii mai multe.cand ti-a bagat-o in pasarica avea prezervativ?
Pentru intrebari stupide raspuns nu am)
Era o intrebare buna, dar tu ai nevoie de educatie sexuala nu de un raspuns
Parca am scris mai sus ca nu ne-am protejat)) Am verificat in calendarul mestrual si nu eram in perioada fertila.
Dupa finisarea CM, nu am mai auzit asa termen niciodata, lucrezi in constructii de folosesti astfel de expresii?
Ma scuzati de expresie dna profesoara..acum nu asta am in cap)))
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: