| usernameolealilea a întrebat:

Hello TPU! am nevoie de ajutorul vostru...Am 22 ani si am o problema, am avut o perioada de abstinenta sexuala de aproape 7 luni...Relatii am avut pe 23 iunie, la 2 zile dupa finisarea CM. Acum c-am stau pe ginduri, in privinta la o sarcina nedorita.

Răspuns Câştigător
| e1xtz a răspuns:

La doua zile dupa terminarea ciclului este o perioada foarte putin fertila, inclusiv cu ejaculare intravaginala este putin probabil sa ramai insarcinata.

Daca partenerul tau nu s-a masturbat sau avut contact sexual cu 2 zile inainte, nici spermatozoizi nu avea pe tractul urinar, ca sa iti fie frica de lichidul preejaculator, plus daca ejacularea propriu zisa a avut loc afara prin alte metode, chiar minune sa ramai.
Pentru linistea ta, din 23 iunie pana acum s-au implinit 3 saptamani, timpul potrivit pentru efectuarea unui test de sarcina concludent.
Iei aproximativ 30 de lei, iti cumperi 2, de marci diferite, sa ai siguranta ca ai incercat 2, nu doar unul...si maine dimineata la pipi, vezi rezultatul.
Daca povestea sta asa cum o relatezi tu, eu il vad negativ.

| usernameolealilea explică (pentru e1xtz):

Am facut eri doua teste, azi dimineata din nou unul! au esit negative, toate. Nu cred sa fie vreo greseala. Nu stiu la ce sa ma mai gindesc

13 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Nu te-ai protejat?

| usernameolealilea explică (pentru FataCuChitaraMunților):

Nu ne-am protejat, dar a ejaculat afara. Dupa aceea am fost la baie.

| FataCuChitaraMunților a răspuns (pentru usernameolealilea):

Dacă nu şi-a dat drumul în tine, nu sunt riscuri prea mari.
Data viitoare folosiţi prezervative.
E mult mai sigur.
Ştii că e perioada înainte şi după CM.
Atunci, riscul de sarcină este mai scăzut.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Si ce vrei sa fac eu acum? sa ti-l cresc? sau vrei sa stii daca esti sau nu insarcinata? da-ne mai multe detalii ca nu ne putem pronunta.

| usernameolealilea explică (pentru SergiuBoss11):

Da, vreau sa aflu daca pot fi insarcinata sau nu! Clar ca nu tu o sail cresti.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru usernameolealilea):

Trebuie sa ne dai detalii mai multe.cand ti-a bagat-o in pasarica avea prezervativ?

Pentru intrebari stupide raspuns nu am)

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru usernameolealilea):

Era o intrebare buna, dar tu ai nevoie de educatie sexuala nu de un raspuns

Parca am scris mai sus ca nu ne-am protejat)) Am verificat in calendarul mestrual si nu eram in perioada fertila.

| Adam_Adela_1974 a răspuns:

Dupa finisarea CM, nu am mai auzit asa termen niciodata, lucrezi in constructii de folosesti astfel de expresii?

| usernameolealilea explică (pentru Adam_Adela_1974):

Ma scuzati de expresie dna profesoara..acum nu asta am in cap)))

| usernameolealilea explică:

Mai am nevoie de raspunsuri, va rog))