| ema_4112 a întrebat:

Hello.TPU, am o intrebare. acum 5-6 zile am facut sex pentru prima data si a fost neprotejat dar nu a durat mult doar 30 de min ca ata sa putut si acum mi-a venit menstruastia si prima zi a fost foarte abundent e ceva in in eregula cum ar fii ...sa fiu insarcinata sau altceva va rog care stiti sa ma sfatuiti si pe mine daca am cum sa mai fiu insarcinata daca mi-a venit menstruatia, fundita, plz raspuns urgent big grin

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

30 de minute inseamna putin? Dar cat ti-ai fi dorit tu sa fii calarita papushe mica si sexoasa...2 ore? Si apropo, ori esti proasta ori esti inconstienta presupunand ca e adevarat ca unul si-a varat-o in tine timp de 30 de minute, fara prezervativ.

| candora a răspuns:

Nu, nu esti insarcinata. Poate fi din cauza ca ti-ai inceput viata sexuala, altceva nimic. Vezi cum decurge menstra in continuare, daca tine 2-3 zile, mergi la medic, ai putea sa ai o dereglare, foarte putin posibil si sarcina, daca e 4-5 atunci stai fara grija ca e tot ok.
Apropo, tu 30 min numesti putin?surprise

| Pysu a răspuns:

Daca ti-a venit menstruatia nu esti insarcinatahappy bv!

Răspuns utilizator avertizat
| SparklingAngel a răspuns:

Menstruatia poate sa-ti vina si peste sarcina in primele luni.dar daca actul sexual a fost cu 5-6 zile inainte de ciclu nu prea-s sanse ca nu era perioada fertila