Nu este normal ce a facut, dar probabil ca discutiile respective erau determinate de incercarea lui de a te convinge sa-l ajuti sa-si cumpere obiectul mult dorit. Tu nu ai fost atenta la nevoile lui, el te-a pedepsit mintindu-te. El a gresit foarte tare, pana la urma nu cred ca te-ai fi suparat sau ai fi comentat daca iti spunea ca ahotarat sa si-l cumpere.
Hello,
Ori a avut toane prietenul tau si din aceasta cauza ti-a dat acest raspuns, ori chiar nu-i convine sa se simte luat la intrebari - iar daca se intampla asta inseamna ca nu sunteti foarte apropiati, cel putin nu el cu tine.
Pai,eu nu i-as spune prietenului meu ca am telefon nou,oricum o sa observe el. Si da,el ma pune sa ii zic mereu unde sunt,ce fac,cu cine sunt, e normal sa fie interesat daca tine cu adevarat la cineva. Si nu cred ca ti-a ascuns alte chestii, mie nu mi se pare un detaliu important faptul ca si-a luat el telefon.
Tocmai, ca am vorbit despre asta, destul de mult. Chiar la un moment dat ne gandisem sa il cumparam amandoi. Mie nu mi se parea neaparat scump si tot ii spuneam sa-l ia. Cel pe care il avea era destul de vechi. Oricum, el era un gen foarte secretos. Niciodata nu-mi spunea ce facea. Il sunam : "Ce faci?" "Bine". Tot timpul bine. Nu sunt genul politist sa il urmaresc sa stiu non stop ce face, nu il stresam cu telefoanele.
Acum nu mai conteaza foarte mult, pentru ca a trecut ceva timp de cand nu mai suntem impreuna. Dar m-am tot gandit la faza asta si la chestia cu secretomania. Niciodata nu spunea ce face sau ce a facut in ziua respectiva. "Ce mai faci, ce-ai mai facut?" - "Bine". Se intampla uneori sa fie pe strada sau intr-un loc cu zgomot si pentru ca nu il auzeam f bine, intrebam ce face, tot "bine". Parca doar eu trebuia sa povestesc mai multe despre mine. Am uitat sa precizez ca a fost o relatie la distanta. Ideea e ca as fi vrut sa inteleg cum e la altii, daca se sfatuiesc, daca vorbesc cu partenerul despre planurile lor (gen: "Vreau sa-mi schimb masina, iti place marca X"?), despre grijile si activitatile cotidiene. In conceptia mea, a fi cu cineva inseamna sa patrunzi in viata lui, in lumea lui. Sigur, nu hotaram eu pe banii lui, dar nici sa mi se spuna "Nu te priveste".
Nu cred ca a cumparat telefonul sa il daruiasca altei fete. Se vedea ca era folosit de el de vreo cateva saptamani. Faza a fost cam asa: eram in parc si am vazut ca are ceva patrat si tare in buzunar. Il intreb " ce-i asta?". "A, nimic, e portofelul". "Pai portofelul e moale, asta se vede ca e ceva cu carsaca din plastic". Nu e nimic, nu e nimic. Intr-un final l-a scos. Pe moment am fost surprinsa la modul placut (si mie imi placea modelul). L-am luat in mana, m-am uitat la el, si zic mai mult zambind "Cand l-ai luat? De ce nu mi-ai zis ca l-ai cumparat? Ziceai ca totusi e prea scump si ca vrei sa mai amani momentul". Si aici ma loveste in plex: "Si daca nu ti-am zis, ce? Cu ce te afecta daca iti spuneam sau nu. Si pana la urma nu te priveste".
Uite, eu locuiesc cu prietena mea, locuim impreuna de 3 ani, si suntem impreuna de 5, dar niciodata nu am ascuns nimic unul de celalalt, nici macar daca nu stiu am fost la kfc in pauza de masa, si am avut banii la comun din prima luna, si mie mi se pare ceva ciudat sa ascund ceva sau imi ascunda ceva... asa ca nu mi se pare normal, si cum adica nu te priveste, o relatie este compusa din toate "detaliile minore". si din relatiile trecute tind sa cred ca o sa iti ascunda si alte chestii, si poate nu e pregatit pentru o relatie serioasa...
Poate ca acel tel. urma sa i-l daruiasca altei fete.iti dai seama ca era ceva mai grav de ascuns de nu ti-a zis...nu este normal ceea ce a facut.fii q ochii p el