| numedeutilizator a întrebat:

Hello TPU, am o intrebare mai kinky hee hee atunci cand faci sex in apa, poti sa folosesti prezervativ? daca nu, atunci cum te protejezi? promit fundita la cel mai bun raspuns si vot pentru toti happy mersi

6 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

Poti folosi prezervativ, altfel cum sa te protejezi?, dar vezi ca nu prea o sa mai aibe cum sa fie lubrefiat vaginul din cauza apei.Si nu prea va mai fi placut.

| numedeutilizator explică:

@emosadgirl, nu cred ca ai citit bine intrebarea, dar nu-i nimic, ca nu am pretentia sa inteleaga toti happy fiecare cum poate happy

| VIP_5051 a răspuns:

Da normal ca poti folosi prezervativul...de ce crezi ca nu l.ai putea polosi? in fn... fundita:X:X:X

| Emosadgirl a răspuns:

Paaaii...te bagi in apa, te bagi intr-o punga impreuna cu partenerul, si totul se rezolva! Si pe langa asta ramaneti si uscati.
Atentie! Peste 2 minute posibil sa muriti sufocati.
Ehhhhhh...va descurcati voi sunteti baieti mari!

| Emosadgirl a răspuns:

Am citit ft bine intrebarea, nu iti fa griji!happy

| dana_8665 a răspuns:

Te poti proteja cu anticonceptionale, dar trebuie luate la sfatul unui medic si cu ceva timp inainte(ma refer la o saptamana inainte in caz ca nu le iei in prima zi de menstra) si pe tot parcursul lunii, timp de 21 de zile dupa care se face o pauza.Totusi cred ca te-ai complica cu asa ceva, ramai la prezervativ happy