| RobbieRoberta a întrebat:

Hello TPU! am o intrebare pentru voi, sper sa o luati in serios. Acum o luna mi-am inceput viata sexuala, am folosit prezervativ, nu s-a spart. Nu e asta problema, problema e ca deja mi-a intarziat menstruatia 2 saptamani si nu stiu ce se intampla. Girls, please help me! Funda pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Ramo80 a răspuns:

Degeaba vei primi fel si fel de raspunsuri, mergi si cumpara-ti un test de sarcina si apoi vei sti raspunsul. Nu e scump. Daca e negativ, poate ai racit sau ai vreo dereglare hormonala. Pupic!

6 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Se intampla uneori sa intarzie. Daca vrei sa nu ai grija, ia si fa un test de sarcina, pentru orice eventualitate, nici nu stii ce se putea intampla, ce nu ai observat.
Dar se poate intampla sa nu ai menstruatie intr-o luna, nu e nicio problema in legatura cu asta. Daca nu vine cateva luni la rand e cazul sa mergi la un ginecolog.

| ChioruL14 a răspuns:

Avem doua posibilitati. ori te-ai f.u.tut cu o fantoma, sparmatozoizii au trecut prin prezervativ si esti gravida, ori esti mica si ai ciclul neregulat. nu stiu sigur care din astea e.

| RobbieRoberta explică (pentru ChioruL14):

Am 16 ani jumate. :-s

| xBlackDreamx a răspuns:

Poate ai o simpla dereglare hormonalahappy totusi fa 1-2 teste de sarcina pentru a fi sigurabig grin

| soriinaa a răspuns:

E normal cand iti incepi viata sexuala sa apara niste schimbari, iar daca aveai ciclul neregulat, acum ca ai inceput se poate sa-ti vina rgulat, sau din contraa sa se deregleze si mai mult.

| cobra207 a răspuns:

Posibil din cauza schimbarii de temperatura sa devi mai sensibila, mai asteapta o saptamana