anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU. Am o problema. Acum 5 luni am inceput o relatie cu o fata care parea sa fie ok. Ulterior am aflat ca a fost violata. Cum s-a intamplat. Tipa avea la 16 ani un gagic de 22 de ani, au baut si tipu era un smecheras care a speriato si ea s-a lasat violata. Putea sa opreasca dar de frica, nici nu a incercat. Apoi a mai facut chestia asta cu el de buna voie de vreo cateva ori. Nu a facut nimic in acest sens. Apoi tipa a mai avut o relatie cu un pustulica care a facut sex cu el dupa 2 luni. A terminat-o cu ala si a facut-o cu altu tot dupa 2 luni de relatie. Ea zicea ca o facea pentru ca nu vroia sa se duca aia la altele, deci oarecum s-a vandut. Ea doar statea fara sa simta nici-o placere. Nu prea pot sa trec peste astea, desi am o relatie destul de serioasa cu fata asta.

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Dacă o iubești, o înțelegi, îi poți oferi ceea ce nu are, un iubit adevărat, un barbat care să o protejeze, care să facă dragoste cu ea și care să o iubească și să o sprijine. Poți avea o relație minunată cu această fată dacă reușești să numai aduci în vorbă trecutul și să te porți cu ea ca un gentleman. Mult Succes! Vâd un viitor frumos pentru voi doi.

6 răspunsuri:
| iRawrr a răspuns:

Pai daca o iubesti ar trebui s-o crezi nu sa dai inapoi daca te iubeste iti zice adevarul, nu da inapoi, fiindca o vei face sa sufere, dar ai grija de ea protejeaz-o, iubeste-o nu stii daca s-ar putea omori pentru tine, ai grija de ea.

| crissa20 a răspuns:

Gandeste-te ca sexul in ziua de azi nu mai e un tabbu! Nu trebuie sa o parasesti pentru ca ai aflat astfel de lucruri, fiecare avem un trecut! Ea a avut unul asa, alta putea sa-l aiba altfel! Eu zic sa nu te mai gandesti la ce a facut! Gandeste-te ca pentru o fata un viol nu e ceva usor! Ai grija de ea si de tine!

Răspuns utilizator avertizat
| doc69 a răspuns:

Nu o iubesti daca poti sa spui tot ce ai spus macar las-o sa fie ea fericita cu cine o merita...si vezi-=ti de ale tale..incearca eventual cu o calugarita

| IloveME a răspuns:

Se pare ca aceasta fata ii cam place sexul! sta ca o papusa si se lasa la oricine, nu pentru ca celalalt sa nu se duca la alta, nu din frica, nu din placere ci pentrun ca vrea!
Poate cu tine va fi altfel, atata timp cat nu te inseala! daca intr-adevar o iubesti nu te va interesa trecutul ei ci doar relatia voastra de iubire!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

" Tipa avea la 16 ani un gagic de 22 de ani, au baut si tipu era un smecheras care a speriato si ea s-a lasat violata. Putea sa opreasca dar de frica, nici nu a incercat. Apoi a mai facut chestia asta cu el de buna voie de vreo cateva ori. " - Bine, asta nici n-are sens. După ce ăla a violat-o, ea s-a mai culcat cu el de bună voie? Păi ce naiba de viol a mai fost şi ăla? laughing Înseamnă că i-a plăcut. I-au plăcut şi relaţiile şi, 16-22 ani? Pe bune? Cu o asemenea fată ai tu o relaţie destul de serioasă? Destul de nasol.