| PrajituricaCuBomboneleColorate a întrebat:

Hello TPUsad
am o problema cu baietii...sad
am cunoscut un baiat pe facebook acum vreo luna si de atunci suntem impreuna... vb cu el pe chat, pe facebook, a zis ca avea id de mess, dar si-o uitat parola la idsad
de 2 saptamani nu s-a mai bagat pe facebook si nu stiu de ce dar acum nu il mai am la prietenisad
l-am cautat si cand m-am bagat la el in profil zicea ca nu da voie persoanelor necunoscute...si ca sa il adaug la prietenisad
pe parcursul a acestor doua saptamani (mai exact ieri), am mai cunoscut un baiat pe transformice.com si imi place de el, si lui ii place de minehappy
dar nu stiu ce sa facsadbaiatul acela de pe fcebook locuia la mine in oras... dar s-a mutat prin moldova... iar eu sunt in caras-severinsad
baiatul de pe facebook nu are telefon...si nu pot sa il contactezsad
ma gandeam sa imi sterg contul pe facebook, dar e cam complicat, ca baiatul de pe facebook(dany), era vecin cu cea mai buna prietena ameah...si habar nu am cum vor sta lucrurile cu noisad
imi puteti da niste sfaturi? sa raman cu dany...sau sa trec mai departe cu celalalt baiat(tony;;-) )?
funda cel mai bun sfat

7 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Naspa treaba cu facebook-ul asta.Las' ca vine Anonymous si il freaca azi laughing

Sfatul meu:"Iesi din casa si cunoaste lume, nu mai fa prostii de genu.Bafta!"

| Mysteryossa a răspuns:

Daca dany nu tia mai dat nici un semn, tea scos din lista de prieteni si s-a mai si mutat...cred ca ar fi mai bine sa treci mai departe happy

| PinkSky a răspuns:

Buna draga mea, pai daca tie iti place de tony si el te place eu va sfatuiesc sa fiti impreuna nu prea conteaza distanta.Cel mai important intr-o relatie e increderea si respectu, crd ca dany nu mai vrea sa fie cu tine si nu vrea sa tio zica.Treci mai departe viata e scurta simtete bine!happylove struck Sa fiti fericiti!:*

| TraficDeMentosane a răspuns:

Ce ai facut tu cu ala pe Facebook nu se numeste "relatiie" asa ca nu poti spune ca ai fost cu el. E doar ceva virtual, si eu pot sa fac un cont pe face si sa pun poze cu un baiat si tu o sa stai cu mine? Nu mai fa prostii din astea si mai iesi si tu din casa ca "dragostea" asta virtuala nu`i buna pentru nimeniwinking.

| PisicaDragutza3 a răspuns:

Draga, la-i intrebat pe Tony, cati ani are, unde sta? Nu? Eu cred ca nu la-i intrebat! Transformice e doar un site. nu sti foarte multe despre el, adica FIZIC si EMOTIONAL. E un joc... nu-ntelegi? Dar fa ce vrei tu. dar eu te sfatuiesc mai intai sa-l cunosti mai bine! Of..nici pe facebook nu e dragoste, daca l-ai intalnit, apoi e alt ceva. dar cu Transformice? Copila. of. e doar un SITE!

| MorcovuNud a răspuns:

Pei ma essti nebuna? de ce iti place de baieti ce nici nu-i conosti, parerea mea du-te la el vi violata sau omorata daca te uiti la stiri cate sau intamplat, pei tude si pupate cu unu cel sti si este la tine in oras sau in zona si sa il preziti parintiolor sa nu faci prosti ma ca vi omorata sau violata sau insarcinata sau mai rau decci,.

| Lollye a răspuns:

Daca dany nu ti-a mai dat nici un semn de viata sa si mutat crd c nici nu mai stie ca existi trci mai departe! Sfatul meu!