Nu vad de ce nu e bine, nu era bine daca erati rude de sange dar asa nu vad care e problemea. Eu te sftuiesc sa le spui parintilor tai exact cum stau lucrurile ca il iubesti si ca nu o sa-l lasi orice s-ar intampla. Nu mi se pare corect ce iti fac de ce nu ii interzic asta surori tale? eu zic sa nu renunti
Am intalnit un caz la fel. Erau 2 frati si 2 surori, pana la urma s-au casatorit ei erau catolici nu au crezut in chestii de genu "nu e bine in punct de vedere religios" acum au vreo 15 ani impreuna. Au si copii foarte sanatosi, spune-le parintilor tai ca tu esti fericita cu el ori cum nu va casatoriti inca sau cine stie ce planuri aveti voi ramaneti impreuna si nu va stresati atat Timpul va rezolva totul. [Baga funda ] :*:*:*
Nu e bine din punct de vedere religios. Daca sora ta se casateoreste cu iubitul ei,atunci prin alianta,tu si iubitul tau a-ti deveni un fel de rude. Mi se pare o aberatie,dar asta e parerea religiei. Acum daca tu te casatoresti cu iubitul tau si sora ta cu al ei, voi doua ve-ti deveni cumnate, deci sunteti surori, iar baietii vor deveni cumnati desi sunt frati. Incearca sa iti convingi parintii sa te lase sa te intalnesti cu el pentru ca in felul asta vei ajunge sa il cunosti si cine stie... poate flacara dintre voi o sa dispara sau poate flacara dintre sora ta si iubitul ei o sa dispara. Nu se stie niciodata. Oricum daca va veti iubi si veti vrea sa va casatoriti, atunci presupun ca se poate obtine o aprobare de la mitropolie (in cazul in care si sora ta se va casatori cu iubitul ei) sau puteti sa nu va casatoriti religios sau sa plecati in alt oras si sa renuntati la toate neamurile care vi se impotrivesc(asta poate fi cam dur). Nu vad de ce se ingrijoreaza de acum pentru un lucru despre care nu se stie pana la urma daca va avea loc. Pana la urma sora ta nu e maritata cu iubitul ei, deci ar trebui sa va dea pace. Incearca sa ii convingi sa te lase sa te intalnesti cu el macar ca sa te convingi daca merita sau nu atentia ta (nu e nevoie ca ei sa stie ca tu il iubesti si ca nu vrei sa renunti la el). Sunt parintii tai! Pana la urma te vor sprijini pentru ca te iubesc. Nu au cum sa faca altceva. Trebuie doar sa le gasesti punctul slab pe care sa il exploatezi.
Eu am 14 ani
Sh sora tha?
18