Eu zic ca nu ai facut bine ca ai acceptat sa fiti prieteni din nou.sincer in locul tau ii dadeam si doua palmi dupa ce mi-a spus.adica daca te-ar placea nu ar vrea sa va intalniti pe ascuns
in fine. e clar ca ai fost doar o distractie pentru el si pun pariu ca daca mai mergea inca de cateva ori la tine.incerca si altceva.si te convingea la cat de naiva esti
deci nu are rost sa iti mai faci sperante cu el.lasa sa-si bata joc de altele nu de tine
pupiki
andreea
Am mai intalnt cazuri din astea. Dupa ce ca ti-a spus ca te-a sarutat doar ca sa te faca fericita tu ai mai vrut sa ramaneti prieteni?! ciudat, un astfel de om nu merita.Normal ca nu te'a sarutat doar pentru a te face pe tine fericita.cand saruti pe cinevaai un sentiment frumos, bineinteles ca nu a vrut sa recunoasca. vroia sa para tipul acela responsabil iar tu acel copil de 12 ani pe care te saruta si te amageste cand vrea Sfatul meu e mai intai sa aflii de la el (posibil sa nu iti spuna adevaraul) daca chiar simte ceva pentru tine, iar in cazul in care spune nu. ii poti spune ca nu esti doar un copil de 12. papusa lui si ca nu te-a amagit deloc ba ca ai mai avut parte de astfel de oameni ca el:p totul e sa ii inspiri o incredere care probabil ca el nu stia ca exista la o fata de 12 ani.Si eu am o poveste asemanatoare:eu am 13 ani iar el 19, si ne'am iubit foarte mult insa ne'am despartit pentru ca el credea ca sunt doar un copil fraier pe care il pacaleste.adica ma face sa sufar dupa el. el inca tine foarte mult la mine.eu i'am spus ca gandesc mult mai matur decat crede si sa nu ma mai caute ca nu sunt papusa nimanui. Ai face bine sa faci la fel, te descurci tu, esti fata desteapta
Incearca sa il uiti.peste cativa ani va vrea sa se clce cu tine si apoi sa iti spuna ca a vrut doar sa te faca pe tine fericitama rog.
te descurci:*pup mult noroc si nu uita:increderea de sine e totul
Hmmm tot ce a vrut este o mica distractie ...cred ca se plictisea. Ceva obisnuit pentru uni baieti...merg,se uita, fac sperante si pleaca . Ceva serios nu este 100%, mai bine-l uiti se juca doar cu sentimentele tale si poate a vrut si alte lucruri care sunt obisnuite la un baiat de 16 ani sa doreasca .
Nu incerca sa mergi dupa el ii va oferi o satisfactie mai mare .
A fost ceva trecator de aceea poti trece si tu usor peste asta...nu este singurul baiat pe lume, sunt multi si mult mai buni decat individul , cauta si vei gasi.
HF
Draga mea, asa-s baietii de varsta asta. Nu trebuie sa ii iei mereu in serios pentru ca putine lucruri sunt adevarate la ei. Isi aleg prietenele doar dupa felul in care arata, iar daca nu le place... alta! fara resentimente. Iar prin felul in care s-a comportat cu tine cand a venit la tine... voia sa te incerce sa vada cum reactionezi, sa se distreze un pic. Nu cred ca e ceva serios. Eu as zice sa-l lasi in pace si sa nu ii mai dai satisfactia ca nu vei spune la nimeni. E treaba ta acum cui spui si daca spui.