anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU :*, am şi eu o întrebare thinking... Acum câteva nopţi am avut un vis tare ciudat laughing, era despre mine, cea mai bună prietenă a mea si băiatul pe care îl plac laughing. Deci era tare ciudat, mie incepuse să îmi placă din ce în ce mai mult de acel băiat încât avem sentimente mai cidate faţă de el... Când la un moment dat băiatul pe care îl plac a întrebat-o pe prietena mea dacă vrea să stea cu el waiting, vă daţi seama că eu aproape că turbasem când am auzit laughing. Trebuie să menţionez că nu ne cunoştem face 2 face eu si el, dar am cam observat că uneori la şcoala am observat că se cam uita uneori la mine, şi pfff când am mers acasa impreună nu am vorbit cu el nimic, pentru că trebuie să recunosc sunt mult prea timida :-s. O părere cum aş putea să îi atrag atenţia şi o impresie despre vis, vă roog puppy dog eyes :*

7 răspunsuri:
| Jhfdfd a răspuns:

Eşti prost/proastă, nu înţeleg de ce te bagi aşa ca musca în oala waiting

| crazyinlove a răspuns:

Zambestei in ore si uitate la fix in ochii lui happy

| Gefox a răspuns:

Buna' Visul mi se pare foarte ciudat dar si foarte amuzant adica sa vezi baiatu pe care il placi cu prietena ta cea mai buna mi se parep utin cam depasit laughing Daca ai vrea sa-l atragi cumva ai putea sa ii spui direct te plac (ii spui asta daca este timid sa nu-i spui asta)

| Jhfdfd a răspuns (pentru Gefox):

Problema este că noi nu ne cunoştem face 2 face, şi pe facebook nu prea am vorbit cu el laughing în plus nici nu mă prea pricep la relaţii laughing

| darianadenisa a răspuns:

Cu visul nu stiu ce ar trebui sa insemne in general se intampla exact opusul a ceea ce ai visat iar daca vrei
baga-ma in lista ta de prieteni si iti explic eu mai mult!
mirabela.maria50@yahoo.com

| DDii a răspuns:

Visul este clar ciudat, ca sa-i atragi atentia, trebuie in primul rand sa fiti prieteni pe fb, apoi urmareste-i activitatea si cand o sa va nimeriti am2 pe fb, baga-l in seama si intrebare tot felul de chestii, de ex: i e frica de teze, cu cine face ora x, daca aveti acelasi profesor sp parerea ta despre el si tot asa, tragi de conversatie(intrebari banale). iti spun din propria experienta. la mine a mers happy

| Jhfdfd a răspuns (pentru DDii):

Da dar ce să fac dacă el nu răspunde pe facebook? puppy dog eyes