Depinde daca acelei fete ii sta bine cu parul scurt...Am avut prietene care aveau parul scurt si le statea bine
Baieti nu se uita neaparat la par se uita si la cat esti de desteapta si frumoasa
Uite cum sta treaba..nu trebuie sa ai neaparat parul lung pentru a impresiona un baiat.mie cel putin nu imi pasa cat de lung este parul...conteaza altele
Pai in general fetelor le sta mai bine cu parul lung, (parerea mea). Lasal s-a creasca!
Nu cred ca parul e problema. Poate nu le place comportamentul tau sau cine stie...afla care sunt "defectele " tale in comportament si indreapta-te.
Esti unica, sper ca nu vrei sa arati ca o anumita fata care e inconjurata de baieti.
Hmmm... de unde stii ca nu exista cineva care te place asa cum esti? Sigur e cineva care te place
Multa bafta!
In mod normal parul lung este mult mai sexy decat un par scurt si cel putin eu nu inteleg parul scurt, lasa-l sa creasca ca nu e prea atragator scurt
Buna.
Sunt fete foarte dragute chiar si cu parul scurt.
Insa, parul lung ( trecut de gat ) inseamna feminitate, latura delicata a unei femei, frumusetea si ispitirea.
Baietii in mod normal au parul scurt, iar fetele parul lung. Suntem obisnuiti cu asta, poate ne este putin mai greu sa vedem o fata cu parul scurt.
De ce nu incerci sa-ti lasi parul lung? Sa ai cate o suvita rebela, sa-ti fluture vantul parul... nah, chestii. Il poti aranja cum vrei atunci cand are o forma si este mai lung.
Take care.
Poate nu observi tu ca se uita, parul lung defineste femeia dar n-am nimic contra celor cu parul scrut, mai conteaza fata, sanii, fundul nu doar parul
Eu am parul mai jos putin de umeri..Niciodata nu l-am avut mai lung. Nu inteleg baietii care prefera doar o anumita categorie de fete(cu parul lung sau scurt). Daca iti place o fata o accepti asa cum e.
Mie mi se pare ca fetele cu parul scurt arata mai frumoase.Asta e parerea mea.Eu ma uit pe strada mai mult la fetele cu par scurt.
anonim_4396 întreabă:
Larisa_3441 întreabă: