Cred ca ai putea sa faci asta dar nu prea mult sa nu te creada obsedat si cred ca cel mai bine ar fi sa ii spui direct ce simti sper ca te-am ajutat bafta
Ar fi sweet ..eu dareu zic sa nu o faci asa, in fiecare noapte); o sa devina enervant. Succes
Eu zic ca mai bine i l-ai pune dimineata foarte devreme ca ea cand se trezeste sa citeasca randurile acelea!
Parerea mea este ca va fi un gest foarte frumos si romatic din partea ta. Dar daca ai de gind sa ii faci asa cam vreo 4-7 zile te-as sfatui in ultima zi sa ii scrii si de la cine sunt trandafirii, atunci te va apercia chiar mai mult, nu ezita sa ii faci asa surpriza nu vei regreta nici tu nici ea, ba din potriva va fi foarte placut. Dar in fiecare zi textul sa fie diferit nu sa fie unul si acelasi-sfatul meu. Multa bafta si succese pe viitor! Cele bune.
Ideea ta este foarte buna cu exceptia partii cu usa. Sti si eu am fost in aceeasi situatie si mi se parea foarte stanjenitor ca in fiecare zi vecinii care treceau pe langa usa sa vada florile (eu nu primeam biletele) sa zambeasca si sa ma ia la intrebari cu privire la,, amorezul,, caiuia i-am furat inima. Deci da, ideea cu trandafirul si mai ales biletul dar nu o lasa la usa. Sau daca insisti de ce nu pui trandafirul impreuna cu o scrisoare draguta spusa din inima intr-un pachet cu numele ei pe care il poti lasa pe cutia cu scrisori din scara. Asa vecinii nu vor mai,, arde,, de nerabdare sa citeasca si nici ea nu va mai,, arde,, de rusine pentru ca primeste acest gen de dovezi. Iti urez bafta si mult succes! Si felicitari! Nu multi baieti au imaginatia ta! Sper ca te-am ajutat
As vrea sa-i trimit si eu la o fata un trandafir si o scrisoare dar e o problema nu stiu cum sa ajung la ea numai daca ma urc pe tereasa la ea, da si atunci cand deschide usa de la tereasa sa o citeasca :X off ce frumos ar fi, ce romantic, poate numai asa pot sai zis ca o iubesc, fetelor imi spuneti ce sa fac ca sa fiu cu ea scuze COCO 08, ca am scris aici!
Sigur!
Dar la sfarsit ar trebui sa ii spui totusi cine e admiratorul ei infocat.
Mult succes!
PS: Foarte draguta ideea
daa! asta-i visul meu ))) serios mi-ar placea mi s-ar parea sweet>3 dar nu chiar in fiecare seara.
George0197 întreabă: