| Nikoletta_8840 a întrebat:

Hello TPU! Am şi eu o mică problemă, nu demult am aflat un lucru despre mine. E ceva serios oare? =( Încerc cumva sa spun... Deci primesc placere totala de la durere fizică! Imi provoc durere de mai multe ori pe zi şi ma excit foarte tarreee! Mereu sunt in stare de excitare! Cind ma intilnesc cu prietenul meu, si cind m-a sarutat pe gît il rugaseram sa ma muşte uşurel! Am avut un orgasm puternic, eram udă! La mine tot corpul e in vinatai, muşcaturi, tăeturi, şi diverse semne care permanent ma dor şi ma excita! Ma sperii de mine! ce poate sa fie? Va rog ajutaţimă!

Răspuns Câştigător
| Relax_7124 a răspuns:

Stai linistita ca nu e ceva problematic doar ca durerea iti provoaca o placere absoluta, mai sunt si oameni deastia, atunci cand faci sex cu prietenul tau spune-i sa te loveasca(o sa-i placa si lui, poate asa se descarca si el) eu te sfatuiesc sa nu te mai tai si nici sa-ti faci vanatai, cel mai bine ai astepta sa te loveasca partenerul in timpul actului sexual(o sati placa mai mult asa+ ca nu o sa mai ai semne pe corp)

sper ca ti-am fost de ajutor

funda?puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| Calinush a răspuns:

Uei, am avut si eu o colega dinasta laughing dar cred ca era invers. ei ii placea sa muste si chestii pe altcineva... odata am avut sex cu ea si tot eram zgariat laughing si muscat laughing

Nu stiu ce sa zic, in primul rand nu te mai taia! Nici cum a zis Relax nu-i bine, spre exemplu prietena mea daca miar cerea sa o lovesc, nu mar tine inima sad nu stiu, cati ani ai? poate e o faza...

| Nikoletta_8840 explică:

... Am doar 15 ani! sex nu am facut niciodata)...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti nebuna fetitaa treci pe la biserica citeste biblia poate te vindeci, de copil mai prost ca tine nu am auzit nu ai alta treaba decat sa te tai?

| Nikoletta_8840 explică:

... stii ceva nu-i treaba ta ce fac eu) si nu-mi pasa ce crezi)
Biblie citesc si la biserica merg ( mai des ca tine 100 %)