| KidutzuLuvv a întrebat:

Hello TPU
am si eu o problema caretrebuie rezolvata pana in2 orestraight face
inainte am stat cu un baiat totul a mers perfect timp d 2 saptamani... dupa acea mi-a dat papuciistraight face nevrand sa imi spuna motivu`l. bun nu am mai vorbit timp de thinking 2 luni. cam asa
de saptamana trecuta ma tot cautastraight face imi zice daca vrea sa fiu cu elstraight face
eu nu vreau.sigh am si prieten. el stie astastraight face dar imi zice mereu "cu ala ai ajuns ma sa stai? cu... alaaaa?" imi zice ca el regreta ca s`a desp de mine atunci dar. a trebuit s`o faca deoarece i se auzea fel si fel de vorbestraight face [tinan cont ca tatal lui este preot nu vrea sa-l faca de ras cica] dar niciodata nu am sa inteleg ce i-am facutstraight face eu am tinut mult la el sad si am suferit atunci...
prietenii lui imi spun ca atunci cand s`a desp de mine s`aintors lafosta lui prietenastraight face iar acum ii zic ca s`a desp de eastraight face si ca ea il respinge, eu i-am zis ca nu sunt jucaria lui dar oh go on tot nu intelegeeeeeeee
acum vra sa sau cu el la poarta :-s si mai vine inca o fata si un baiatstraight face
eu inca il plac oarecum adica nu-l urascstraight face dupa tot ce mi-a facut
el imi cere sa ma despart de pr meu cu care sunt de 1 saptamana
eu nu vrau sa-l fac pe actualul sa sufere... mai ales ca nu mi-a facut nimic rau

in seara asta vine la poarta si fostul si actulul sad
nu stiu ce sa faccc at wits' end
actualul ma intelege ca nu vreau sa-l fac pe fostul sa se supere adica eu vreau sa fiu cu fostul doar amici atatstraight face
voi ce parere aveti? ce trebuie sa fac asta`seara?
Sunt sigra cama va intreba in fata daca vreau sa fiu cu el... iar eu ma voi pierdee x_X
Dau funda
sper sa ma intelegeti.
big hug + voturibatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna:*:*
Pai uite ai putea sa ii spui ca nu vrei sa stai cu el pentru ca ai deja prieten,si sa il mai intrebi ca atunci cand ti-a dat papucii nu s-a gandit deloc la tine,si acum cum s-a despartit de aia imediat vine la tine,ii spui sa inteleaga si ii arati ca tu chiar esti cu baiatul acela.
Daca nu va intelege cu frumosul, mai bine te-ai restii putin la el, spune-i ca daca nu se ducea la fosta erati impreuna poate.
Papa:*:*

5 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Ms pentru funda!:X

| Papusik a răspuns:

Nu ar trebui sa accepti sa fii cu el. Nu mai merita nimic.
Dar alefgerea e a ta. Noi nu o sa stam cu el. Tu o sa stai, tu stii cel mai bine ce ar trebui sa alegi.
Noi nu il cunostem, ne dam doar cu parerea.
Dar te-as sfatui sa ramai cu actualul in continuare. Uita-l pe fostul.

| Tiberius a răspuns:

Ghita te-astept diseara la portita...

| ruxyrusu a răspuns:

Atunci te sfatuiesc sa nu fi cu el,fiindca asa cum te-a ranit atunci,ce l-ar opri sa te raneasca si scum? trebuie sa-l alegi pe cel cu care te intelegi cel mai bine si din cate mi-ai povestit actualul tau prieten pare sa te inteleaga, ceea ce e bine, asa ca ar trebui sa faci alegrea cu 80% cap si 20% inima.
pune-i fata in fata si intreaba-i ce simt atunci cand te vad, dar ai grija ca raspunsurile sa fie identice.
multa bafta.

| Anonima_6240 a răspuns:

Pai daca tu nu mai vrei sa ai nimic cu el asta e raspunsul ii zici frumos ca ai prieten si nu vrei sa-l faci sa sufere la fel cum neai zis si noua