| verde_2480 a întrebat:

Hello TPU! am si eu o problemaaaalaughing nu stiu cum sa fac sa cuceresc o fata care are prieten de ceva timp(

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca are prieten mai bine nu te bagi pentru ca tu poti pati la fel daca faci rau la cineva.

| NorbO a răspuns:

Esti sigur ca vrei sa te bagi intre ei 2?
Eu sincer in locul tau as sta pe curul meutongue
Dar bafta, poate poatebig grin!

| bebin a răspuns:

E simplu.cu un x6

| dibiiilixuuu a răspuns:

Stiu eu 2 varianteebig grin 1) astheptsii sa se despartah d prieten` 2) fetelorr le plac komplimentelee`...shii banii`big grin incearca sa ieshi in evidentsa cumva`thinking

| Deiia a răspuns:

Are prieten zici. happyNu ai putea sa ii atragi atentia cat timp e cu el.Ar trebui sa o prinzi cand e singura.Si so inviti la un suc ceva.Ma agndesc ca esti baiat.La fete le place ca baietii care stius a o aprecieze.Ar tebui sa stai aproape de ea.Si sa vorbesti cu ea sa ii spui sa spuna daca o doare ceva. Fetelor le place ca baietiis a se intereseze de viata lor personala dar poate ea nu vrea sa iti zica ar trebui sa o faci sa aiba incredere in tine.Asa vei putea sa te apropii mai mult de ea.Sa vada ca uh esti un baiat mai fain decat celalat.Bye

| verde_2480 explică:

Mentionez ceva timp adica mai mult de 1 an si tinand cont ca ea ink ma place! helppp

| Allexandraaa a răspuns:

Nu prea poti cuceri o fata care este fidela big grin.