| ABC1 a întrebat:

Hello TPU! Am tot vorbit de aproape 2 luni cu un baiat din alta tara,am vorbit prin webcam,microfon chiar si la telefon.A zis ca ma place mult.Ii place felu cum arat si ca sunt amuzanta, dar eu i-am zis ca as putea arata diferit in realitate, deoarece poate doar am iesit bine in poza sau arat bine in webcam.Nu prea am incredere in felu cum arat.Ar vrea sa ma intalneasca si in realitate sa vina in Romania, e o persoana de incredere si oricum ma duc cu mai multi prieteni sa-l iau de la aeroport.Dar problema e ca poate nu ma va place in realitate, poate arat doar bine in webcam si poze si mas simtit foarte prost sa fie dezamagit.Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Eu cred ca el te place mai mult pentru fizic...
Nu merita gaseste altu care il cunosti si tu.

| WildDream a răspuns:

De ce sa te simti prost, de ce sa dezamagesti? Daca nu te place e problema lui, pana la urma asta esti si nu poti sa iti schimbi infatisarea doar ca sa te placa unu. Daca nu te place inseamna ca e un superficial si ca a vorbit cu tine doar pentru ca i se parea ca arati bine si nimic mai mult.
A placea o persoana nu ar trebui sa se rezume doar la cum arata respectiva. Macar cu ocazia asta o sa-ti dai seama ce fel de baiat e si daca mai are rost sa continui sa vorbesti cu el.

| Black_Ics_1995 a răspuns:

Nu te panica, daca nu te place se intoarce de unde a venit, nu te costa nimic sa il astepti (daca el chiar o sa vina)