| MeGustaaaaa a întrebat:

Hello TPU...
Am trecut in clasa a V-a si eu imi fac manichiura din clasa a IV-a, dar acum tata zice ca nu ma lasa diriginta... Dar diriginta ne lasa. Spuneti-mi ce sa fac ca sa inteleaga si el ca sunt fata si am dreptul sa imi fac manichiura! As dori sa raspunda fetele! happy Multumesc anticipat si fie ca cel mai bun raspuns sa primeasca fundita!:*
Si scuze de categorie.hee hee

7 răspunsuri:
| iuandfto a răspuns:

Eu trec acum in clasa a-VII-a. Stiu ca unele fete veneau dar nu in culori stridente (de obicei iti faceau french sau se dadeau cu lac). Dar de unde stii ca te lasa diriginta? Oricum, nu e importanta doar diriginta ci si profesori. Daca te cearta?
Iti recomand sa-ti iei o oja culoarea unghiei. Se vede frumos. Eu mi-am luat una pentru scoala numarul 306. Iti recomand sa-ti iei.Se vede destul de ok.

| PrecioussGirl a răspuns:

Sincer eu in clasa a5a nu imi faceam manichiura laughing
fetele din ziua de azi... bucurate de copilarie ca o sa ai timp de manikiura

| Missperfect a răspuns:

Salut eu zic sa asculti de tatal tau si sa lasi manichiura! Da cum zici tu ai dreptul sa ti-o faci dar nu la scoala! si eu am fost in clasa a 5-a anul trecut si nu am murit fara! Nu este un raspuns rautacios ci doar un sfat!

| Ctynnaa a răspuns:

Tu fii cuminte, comporta-te frumos cu tatal tau, invata bine, pentru ca in clasa a5-a esti un copilut, si asta e sensul vietii tale momentanhee hee, Sa vezi cand va observa cumintenia ta, si rezultatele bune, daca iti mai spune ceva! Acum, depinde. si de parintehappy Ar mai fi o solutie. nu stiu cat este de corecta, si totusi.fie!happy Nu cred ca sta tatal tau sa te controleze la unghiute, asa ca. stii ce vreau sa spunhappy, Hug!happy

| Ctynnaa a răspuns:

Si daca este sa o luam pe parte feminitaii, sa fim seriosi, manichiura!? clasa a5a? Mai, mai copilehee hee eu sunt in clasa a8a, si folosesc doar un intaritor! Dar fie, ti-am raspuns la intrebare.

| Aly28 a răspuns:

Bunahappy
Pai spune-i ca asa cum te-a lasat in clasa a 4, cand erai mai mica(accentueaza asta)te poate lasa si acum, mai ales ca diriginta nu-ti spune nimic.Foloste lac transprent,sau o oja roj,crem,ceva deschis oricumhappy
Imi amintesc ca si eu eram la fel la varsta ta, imi doream cu disperare sa-mi fac unghiile, si dupa de prin tr-a 8 deja imi trecusehappy
mult succes:*

| qLoveSmileღ a răspuns:

Mai. Ai timp sa-ti faci manichiura waiting

Eu sunt clasa a-10-A si abia acum am inceput sa`mi fac manichiur a. :]];]

Cand eram cls 5-a mai tin minte ca ne lasa sa ne facem manichiura dar nu cu rosu, roz, albastru, galben sau negru :]] :]]

Concentreaza`te la carte, ca ai timp de manichiura;]