Bine ar fi sa-l ignori si tu cateva zile complet,pe mess si pe strada.
Daca doar se joaca si nu tine la tine,nu-i va pasa,nici nu va intreba ce se intampla,te va ignora si mai mult.
Daca chiar tine la tine, se va nelinisti imediat si te va intreba de ce nu esti pe mess sau de ce il ignori.
E un mod sa afli adevarul, daca poti suporta sa-l afli.
Tu decizi.
Cred ca este influenta de ceva din cauza comportamentului lui diferit, dar problema e ca spune ca te iubeste, intreaba-l daca intelege cu adevarat sensul cuvatului "iubire" si mai intai informeaza-te cat de pretios e sa spui ca iubesti sau ca stii ce e iubirea!
Hi.Daca chiar te-ar fi iubit nu ar fi facut asa ceva. Probabil crede ca a spune "te iubesc" e o joaca pentru el, 2 cuvinte "simple" care nu le zice din inima. Nu cred ca te iubeste ci doar isi bate joc de tine. Zici ca ii place de tine. A aratat in vreun fel ca ii place de tine sau doar a spus asa " Imi place de tine"? Daca il placi atunci ai mare grija sa nu ajungi cu sentimentele ranite. Intreaba-l si cerei sa vorbiti serios, fara "joaca". Mult succes
Daca ai fi spus si ce varsta ai tu s au chiar el ar fi fost intrebarea ok dar asa.Cred ca cel mai bine ar fi sa l ignori si tu la scoala si cu asta basta s au cel mai bine sa i d ai un ignore"Definitiv pina se gandeste bine ce face cu tine"Ori ii place de tine si cind este in prezenta tuturora ori doar se joaca cu sufletul tau si cu inima ta! Deci este alegerea ta ce vei face in continuare ~! Succes
Probabil altui baiat ii place de tine si pe el il ameninta pe el.deci ar trebui sa vorbesti cu el(atunci cand mergeti doar voi doi nu? daca da clar este amenintat de cineva din anturaju lui ).
Hmm probabil la scoala nu se simte in apele lui pentru ca sunt prea multe persoane langa tine si ii este frica sa iti spuna te iubesc?
Se ascunde in spatele mess-ului.In fata nu are curaj sa iti spuna ce simte pentru tine.
Pai foarte simplu. Atata timp cat nu nu ii raspunzi la fel, el crede ca nu are nici un sens sa iti arate asta si de fata cu alte persoane. Ii place foarte mult timpul pe care il petrece numai cu tine si vrea sa iti arate asta, si sa incerce sa te stimuleze sa stai mai mult doar cu el
Pentru ca vrea sa se dea mare! Vrea sa le arate celorlati ca te poate cuceri foarte usor si la fel de usor te poate ignora, dupa bunul lui plac. Ignora-l si tu, dar tot timpul!
Mindfulness întreabă: