Atunci daca el ejaculase dejea in el inainte sa ramana in tine sunt sanse cam de 99% sa fii mamica...sau ma rog..gravida
Bună.
Cum a rămas blocat în tine?
Nu știe să-l manevreze?
Ești în perioada de ovulație?
Pa, pa.
Hmmm, pai da! este destul de riscant daca s-a scurs sperma in interior! erai in perioada cea mai fertila?
Da.undeva cu o săptămînă în urmă mi s-a terminat ciclul
Mda! e perioada cam nasoala! nu stiu ce sa zic! singura solutie pentru evitarea sigura a sarcinii ramane doar pilula de a doua zi!
Cel mai sigur ia-ti un test de sarcina si te asiguri u cel mai bn...in mod normal daca nu a ejaculat in prezervativ sau nici macar lichidul preejaculator nu a ajuns acolo nu ar avea de ce sa fii gravida...
Ejaculase deja...
Dar exista acea sansa de 1% sa nu fii... poate ai noroc
Mulţumesc frumos, deci iau pilula...şi mulţumesc tuturor celor de pe TPU care au răspuns atît de rapid.))*
Sa fii iubita:* si de fundita.ce sa mai zic..sa fie primit:*
Atunci daca el ejaculase dejea in el inainte sa ramana in tine sunt sanse cam de 99% sa fii mamica...sau ma rog..gravida
Sunt riscuri destul de mari sa ramai gravida.eu zic sa mergi sa faci un test. Daca vrei putem discuta mult mai detaliat in privat cu privire la problema ta!
Ce test sa faca mai daca s-a intamplat totul cu o zi inainte? ce sfaturi i-ai putea da in privat? ca vad ca si aici spui prostii!