In primul rand, La multi ani! Si, mai asteapta, poate iti va da va da vreun mesaj. Daca nu, trimite-i tu un sms sarcastic:"Ce bine ca si una dintre cele mai importante persoane din viata mea a uitat ca e ziua mea.". Sa vezi ce nasol o sa se simta. Bafta!
pa, pa.
In primul rand, la multi ani
asteapta pn diseara sau eventual pn maine, asa iti dai seama daca a uitat sau nu, si pe urma vezi ce e de facut
Draga mea, in primul rand, La Multi Ani, sa fii iubita.Nu reactiona in niciun fel.asteapta,poate el vrea sa iti faca o surpriza, iar daca nu, tu fii rece nu face pe disperata, nu ii arata atata importanta, petrece. ti ziua linistita, sunt lucruri mai importante decat o urare din partea lui. Daca nu da niciun semn toata ziua, nu da nici tu, inseamna ca e un nesimtit si nu merita sa continuati!
La multi ani!
Ca si sfat, nu fii asa de dezamagita, decat sa iti strici toata ziua de ce nu il iei tu in oras si ii spui ca azi faci cinste? Si sa te bucuri de ziua de azi si sa faci tot ce iti doresti tu. Poate a uitat, poate iti organizeaza o surpriza, cine stie, dar acum nu o sa stai toata ziua bosumflata doar pentru ca el a uitat
Buna deea. eu cred ca poate a uitat ceea ce nu este o crima, este firesc barbatesc unora. asa ca tu nu ar trebui sa-l certi ci daca chiar vrei sa afle ca a uitat spune-i asta intr-o gluma pe un ton amuzant. ca de exemplu: " iubire nu ai uitat ceva important? azi am implinit 19 ani!" iar el se va strofoca sa te multumeasca cu mici atentii ce va putea face rost pe loc. si app. frumoaso la multi ani!
Pai, daca stii sigur ca nu poate sa uite DE ZIUA ASTA, probabil iti face o surpriza, mai shty? tu nu. ti pierde speranza, nu te supara, pentru. ca ziua inca nu s-a terminat! sa stii da? ori cum LA MULTI ANI DIN PARTEA MEA!
Sunt de acord cu toti cei care ti.ai scris mai sus. Poate iti pregateste o surpriza si doar da impresia ca a uitat. Acelasi lucru mi s. a intamplat mie, si dupa momentele de suparare pe care le.am trait in ziua aceea, am fost foarte fericita cand am vazut ce surpriza mi. a pregatit!
La multi ani!
La multi anii:*:*
Stai calma! Fii sigura ca nu a uitat... Poate iti pregateste ceva si vrea sa dea senzatia ca a uitat d ziua ta Deci nu fii dezamagita:*
Diistractie placuta azi:*
Pai in primul rand... La multi ani :*. de ce spui ca nu avea cum sa uite? i se poate intampla oricui.
Poate vrea sa-ti faca o surpriza.si de asta nu ti-a spus pana acum.
asteapta si fii la fel ca pana acuma.nu se poate sa-ti fi uitat tocmai ziua ta.
app: la multi ani:*
RalucaNiță întreabă: