anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello TPU! CITITI VA ROOOG SI SPUNETI-MI CUM SA FAC! ASTA E INTREBAREA MEA:cum sa incep, pai, inca din clasa intai mi-a placut de o fata (acum sunt intr-a sasea). in clasa a 5-a eram hotarat sa o uit si sa ma axez pe sport, mai mult pe fotbal, pasiunea mea.totul mergea bine pana intr-o seara cand vorbeam pe mess mi-a trimis un emoticon de genul asta (love struck si :*). nu imi venea sa cred.inima imi batea foarte tare! am iesit rapid de pe mess si m-am culcat. a doua zi la scoala nu am adus vorba de asta. timp de cateva nopti la rand tot asa a decurs. ea imi trimitea emoicoane de dragoste, eu o intrebam de ce le trimite iar ea imi raspundea: "esti un baiat destept si vei intelege!". tot nu imi venea sa cred pana mi-am facut curaj si am intrebat-o la scoala daca ma place si ea a zis ca da.eu,normal ca o placeam, chiar o iubeam.intr-un final ne-am combinat.era relatia perfecta, doar ca era un singur defect:era mai inalta decat mine! toti isi bateau joc, dar eu nu-i bagam in seama, crezand ca dragostea e mai puternica.cam asa a fost timp de 5 luni, cat totul a fost ok.atunci ea a devenit sefa clasei si a inceput sa se duca la diferite intalniri al sefilor claselor din scoala.acolo a cunoscut un baiat de clasa a 8-a care i-a placut.se intalnea cu el pe la bloc pe la ea, insa mie imi nega asta si imi zicea incontinuu ca ma iubeste doar pe mine.am crezut-o si de data asta, dar legatura dintre noi era mai slaba ca la inceput.nu mai eram chiar asa atasati, dar eu tot o iubeam din toata inima.peste o luna, cand am vorbit din nou cu ea, vroiam sa lamuresc motivul certurilor care au fost intre noi, si am intrebat-o:este adevarat ca nu ma mai iubesti? si ea a zis: da, scuze! Atunci eu nu am mai intrebato cu cine m-a nlocuit caci era evident, si chiar asa a fost dar am intrebat-o dc neaam despartit si a zis pentru ca eram rece, ne certam de prea multe ori si chestii de astea.atunci lumea mea s-a spulberat...credeam ca nu mai aveam de ce sa traiesc.am intrat intr-o depresie in care am stat 1 luna, pana am intalnit alta fata, care, desi nu era prea desteapta, mi-a placut aspectul ei fizic mult, chiar mult, si m-am hotarat sa ma combin cu ea dar doar pentru a o uita pe fosta mea iubita.si cu cea dea doua am stat vreo luna jumatate ( se intampla in vacanta de vara, din iunie pana prin mijlocul lui iulie)'cand mi-am dat seama de cum era ea de fapt si i-am dat papucii.in clasa a 6-a m-am transferat la alta scoala pentru ca nu mi-a trecut dragostea de prima fata, cu gandul ca poate daca nu o mai vedeam, o uitam mai usor! in noua clasa am cunoscut niste fete...pfffai de mine.frumoase,dar toate erau in aceeasi poveste:toate se intalneau cu cei de-a 7-a.am zis sa nu mai risc si saraman cu gandurile si ci amintirile mele.nu a mers:chiar si acum o iubesc! ce sa fac?

3 răspunsuri:
| unknow a răspuns:

E prea mult de citit.

| Mao a răspuns:

Hmm. în primul rând nu poți vorbi de iubire la vârsta pe care o ai, fiind clasa a 6a. E mult prea devreme, vei vedea mai încolo ce e iubirea, ce sentiment puternic e, și vei fi de aceeași părere cu mine. happy
În al doilea rând, nu poți trece peste tocmai pentru că te gândești prea mult la ea. Ții enorm și la ce a fost între voi și crezi tu că nu poți găsi o fată atât de bună ca fosta și nu e adevărat.
Problema asta cu plăcutul unei persoane este riscul de a nu fi plăcut înapoi. Te-a respins, nu te-a mai vrut, împacă-te cu ideea. Gândește-te ce fel de fată a fost ea dacă și-a găsit scuze pentru a se despărți de tine. Oare nu putea să îți spună în timpul relației ce nu e bine și să rezolvați problemele? Ba sigur că da, așa e și indicat, așa se întâmplă într-o relație dacă îți pasă. Ei nu îi mai pasă! Poate așa a fost cel mai bine totuși... poate vei găsi o fată cu mult mai bună decât ea, care să-ți placă mai mult, și cu siguranță așa va fi. Fruntea sus, viața e grea și fără să o îngreunăm noi, gândește-te că vei găsi pe cineva. Nu trebuie să cauți, ci doar să deschizi ochii și să le vezi și pe celelalte cu adevărat.
P. S. : nu mai vorbi de iubire de pe acum, bine? Așteaptă să mai crești, să vezi ce e, cum e. happy

| nonames a răspuns:

Lol tare poveste O-O.Si vroiam sa iti spun sa mai astepti 1 an 2 si apoi poate gasesti una mai mica decat tine (la ani si la inaltime ca e cam naspa sa ai o iubita mai mare decat tine ca o sa se vb pe la spate)dar cel mai bine gaseste una care sa iti placa mai mult de ea si apoi stai cu ea mult si sarut-o fai pe plac stati cati ani vreti impreuna si fa in asa fel incat sa nu mai te gandesti la prima ci la aia din prezent si daca nu merge am o cale perfecta pentru tinewinking