Nu ai nimic de explicat,ii spui pur si simplu ca esti indispusa,pe stop,la rosu sau functionala de la talie in sus.
Il informezi si-l rogi sa nu comenteze ca si-asa,te simti destul de rau,sa aiba grija de tine nu sa inrautateasca situatia.
Si gata.
Pentru ca stie si el ce se intampla cu o fata,o data pe luna,imi imaginez!
In plus,daca nu-i poti spune omului drag,cu care imparti totul, orice bucurie, orice grija si orice neliniste, inseamna ca nu e omul potrivit, ar trebui sa-i poti spune totul!
Fii calma si nu transforma un fapt normal intr-o problema!
Bună.
Poftim?
Tu chiar crezi că el nu știe de așa ceva? Voi ce vârstă aveți?
Pa, pa.
Dar de ce e nevoie sa ii spui, doar nu ai de gand sa ti-o pui cu el, am citit la o intrebare anterioara a ta si spui ca esti clasa-a 8a, asta insemna ca esti prea mica pentru sex, asa ca nu ai nici un motiv sa ii aduci la cunostinta starea ta
Nu trebuie sa-ti fie jena de iubitul tau. Ar trebui sa va vorbiti deschis, sa va tachinati, sa va spuneti lucruri personale sau nu, sa comunicati!
Spune-i direct ca esti ''pe rosu'' si cu asta basta!
N-are niciun motiv sa rada de tine, atata timp cat e cu picioarele pe pamant!
Îmi dau seama cam ce relaţie aveţi voi dacă nu puteţi vorbi despre orice, fără inhibiţii.
Nu are de ce sa rada, deoarece toate fetele/femeile au menstruatie si nu e o rusine
Depinde si ce varsta aveti. Nu are de ce sa rada de tine pentru ca e un lucru perfect normal. Tu ca fata trebuie sa ii explici si o sa te inteleaga daca e baiat cu cap.
Buna.
Scumpii, menstruatia este ceva normal . Cand esti "pe rosu", ii dai si tu niste semne indirecte prima data : ca te doare "burtica", spatele, ca nu te simti bine, stai mai mult timp jos decat in picioare, esti mai trista (adica te simti mai ciudat, eu de fiecare data cand sunt "pe rosu" sunt mai trista ca de obicei). El o sa te intrebe ce ai, normal (nu?) si ii spui direct... "Pai mi-a venit menstruatia si nu ma simt bine". Sau ceva de genul, daca te iubeste, o sa te inteleaga ...
App, prietenul meu stie si cand trebuie sa-mi vina ... nu l-am obligat eu sa fie atent, dar inainte cu cateva zile sa-mi vina imi aduce aminte "Vezi ca mai sunt cateva zile" ...
Sper ca te-am ajutat, pupici
Îi poţi spune pur si simplu "-sunt pe stop"(la mine in zonă aşa se spune) sau "-sunt la menstruatie săptămâna asta " sunt atâtea feluri in care poţi sa-i spui chiar si pe ocolite, nu mai fi aşa timida aşa eram si eu pe la 14-15 ani fii puternică . Sigur v-a intelege nu-ti face griji.
Sfat : Nu mai fi aşa timidă fii mai puternică si mai încrezătoare în tine, timiditatea este bună doar in foarte foarte putine momente în viaţă... Baftă! :* (fundă?)
Pai ii zici ca esti la menstruatie . Depinde pentru ce ii zici Dar oricum el o sa inteleaga, depinde ce fel de baiat e
Draga mea menstruatia este ceva normal, toate fetele trec prin aceasta menstruatie. Nu ai de ce sa iti fie jena si sunt sigura ca baiatul stie despre menstruatie, asa ca nu va fi prea greu sa ii spui.
Având în vedere că sunteți într-o relație. nu ar trebui să-ți fie rușine sau jenă să-i spui : iepuraș, sunt pe stop Draga mea, e un lucru normal dar dacă chiar nu poți să-i spui așa direct. ia-l pe ocolite, știi tu. farmecul femeii. Dacă mai ai nevoie de un sfat poti să-mi scrii pe privat Baftă.
Simplu ca buna-ziua! ii lasi un bilet pe masa, pana te duci pana la magazin... LooooL!
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: